Nvm...
Nvm...
Last edited by Aku Papua; 09-16-2018 at 11:21 AM.
здравейте !
настоящето ми ниво е 17 , обучението ми е на максимум 91 ниво , също така бонусите ми са на 10%
миналия сезон завърших 1ви в лигата , спечелих купата , а за шампионска лига за жалост отпаднах на 8на финалите . в асоциацията се справихме добре събрахме 350 точки и се качихме в ниво платина . основните играчи са ми млади 18-21г всички са с умения ( които само две се повтарят ) за този сезон само един играч имах да сменям и го направих dc-dmc . отбора ми е оценен на 2,300 милиарда имам 251 токена и 238 милиона , но няма какво повече да взимам за отбора ( играчи ) наученото през миналия сезон е че : за важните мачове освен подкрепата от други играчи , морала на макс , играчите да могат да играят на няколко позиции е много важно кога да атакуваш и кога да играеш малко дефанзивно ,а това зависи плетене на мач дали оценките на играчите се качват или спадат .
като цяло се справих сравнително добре , но за новия сезон ще гоня требъла и с асоциацията да се задържим в платина
I learned that money is quite important and that friendlies are a good way to generate more income and to train your team.
I finished 4th in the league.
Yes with a new association me and my friends created.
Since this is a blank association there hasn't been a great achievment.
level 41
Trying to spend as little as possible.
I'd like to replace everyone, but I don't have the money. So this season is to gain more money for next season.
Hoping to get promotod at least cause I need the money.
Maxed out, 91.
Probably the 4-4-2 diamond.
Yeah ready.