Quote Originally Posted by khris View Post
top eleven season 110

thanks to all returning managers!
And a big welcome to all the new managers!

Before we start, here's some questions for you:

What have you learned from last season?
Where did you place last season?

Are you participating in the association's cup?
What are your achievements in your association?

What's your current level?
What's your budget for this season?
Who do you want to replace?
What are your goals for this season?

What's your training level?
Which will be your main formation?

Good luck to everybody this season!

at the end of the season we will chose between all comments 3 winners of 50tokens.
здравейте !
настоящето ми ниво е 17 , обучението ми е на максимум 91 ниво , също така бонусите ми са на 10%
миналия сезон завърших 1ви в лигата , спечелих купата , а за шампионска лига за жалост отпаднах на 8на финалите . в асоциацията се справихме добре събрахме 350 точки и се качихме в ниво платина . основните играчи са ми млади 18-21г всички са с умения ( които само две се повтарят ) за този сезон само един играч имах да сменям и го направих dc-dmc . отбора ми е оценен на 2,300 милиарда имам 251 токена и 238 милиона , но няма какво повече да взимам за отбора ( играчи ) наученото през миналия сезон е че : за важните мачове освен подкрепата от други играчи , морала на макс , играчите да могат да играят на няколко позиции е много важно кога да атакуваш и кога да играеш малко дефанзивно ,а това зависи плетене на мач дали оценките на играчите се качват или спадат .
като цяло се справих сравнително добре , но за новия сезон ще гоня требъла и с асоциацията да се задържим в платина