Page 19 of 49 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast
Results 181 to 190 of 485
Like Tree264Likes

Thread: Sezona 42 : 30 Jun - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie Igor Gulic's Avatar
    Na profilu gde sam 11 level tek danas sam video da u mojoj ligi i ligi mojih prijatelja i drugih liga koji su na mom serveru ima vise klubova iz 10 levela nego iz 11,ista situacija je i u ligi sampiona i kupu.U ligi sampiona sam ih izbrojao 22 da ima cak.E sad nije ni cudo sto na TL nikad ni nemam igrace sa 5 zvezdica a 4 su isto retkost kad verovatno ni nema klubova iznad nas na tom serveru.Pa tako vec danima imam po igraca-dva na TL sto sam i snimio da svi vide a najgore je sto su to igraci matorci i slabiji za cak 12-18 Q naspram Q Ekipe.A nikad ni na pregvorima nije bio veci klub od mg levela.....
    Last edited by Igor Gulic; 07-09-2013 at 12:48 AM.
    WELCOME TO THE GROUP MANAGER TOP ELEVEN https://www.facebook.com/groups/583666931657266/

Rookie
    laka pobeda u ligi smapiona

Screenshot by Lightshot

Screenshot by Lightshot

Screenshot by Lightshot

dominacija

Screenshot by Lightshot

i pobeda u ligi protiv neaktivnog menadzera koji je 14. u ligi

Screenshot by Lightshot

Screenshot by Lightshot

Screenshot by Lightshot

Dreamer Svajc's Avatar
    Liga : Pobeda od 3:0 protiv libanon FC, strelci Fletcher (Mata), Nagy i Ahmed, igrač utakmice Garde. I dalje bežimo drugoplasiranom Lhinerpool FC sa 2 boda .

Kup : U drugoj utakmici plej-ofa smo u gostima slavili sa 3:1 protiv Meidan FC, strelci Mata (Sylvestre) 2x i Nagy, igrač utakmice Mata. Videćemo sutra ko će nam pasti u osmini finala .

Banned
    Jel ti kontas SS-ove sto sam ja okacio ili se pravis mentolcic ? i ja sam od takvog izgubio u kupu al sve je legalno pa cutim isto 3-1 i ? dal ti kontas one SS-ove ili ne kontas ?

Famous nsretkovic's Avatar
    Quote Originally Posted by Bengan View Post
    Jel ti kontas SS-ove sto sam ja okacio ili se pravis mentolcic ? i ja sam od takvog izgubio u kupu al sve je legalno pa cutim isto 3-1 i ? dal ti kontas one SS-ove ili ne kontas ?
    Kontam ja sve. I nemoj da prozivas ovde na forumu vec probleme resi sa podrskom ili kako vec.

Banned
    Quote Originally Posted by nsretkovic View Post
    Kontam ja sve. I nemoj da prozivas ovde na forumu vec probleme resi sa podrskom ili kako vec.
    Ko li tebi dade da budes moderator.. pa gde nadjose tolike klince i neozbiljne likove... pa bolje mi 300 puta bilo dok je DJalovic onaj zasticeni beli medved bio moderator bar je resavao probleme i slao u support slike i sve i svasta... neku nadu je ulivao.. gde vas klince iskopase da kacite po ceo dan neke fensy SS-ove a nista ne radite nije mi jasno.. ovaj Nordeus je no comment...

Newbie
    No comment ili ne, kako vidim i dalje drvlje i kamenje na njih.
    Ja sam odavno shvatio da ovi amateri NIKAD NECE NAMESTITI DA OVO RADI KAKO TREBA.
    Trebalo bi da si to skontao do sad, a ne da i dalje gubis zivce.
    Izgubih titulu prosle godine u zadnjem kolu i to sam dao manje golova od onog ludaka sto im je ostavio minimum 10-20.000evra.
    Sta tek on da kaze???
    Morao je da je uzme ili bi odlepio, zadnjih 10-ak kola je namestao utakmice u 5 ujutro!
    Zato, oladi malo, gubis zivce zbog nesposobnih likova, nikad nece namestiti ovog menadzera da bi mogli da se dice njime, samo sminkaju.

Apprentice TheMahe97's Avatar
    Zahvaljujući odličnim rezultatima Sebastian FC se našao u Top 16 ekipa završnice Kupa. Prva utakmica na rasporedu je sutra (11.7.2013.) protiv Antobank FC. Lik je 3. nivo menadžera ne bi trebalo biti problema ali se pribojavamo randoma TOP 11.
    Postava i kvalitet

Newbie
    Kako mi ide? Nikad gore, u 9 kola do sad cini mi se, imam 9 bodova, 2 pobjede i 3 remija, mislim da nikad losiju sezonu nisam odigrao, barem za sad, imam negdje srednju ekipu po pitanju kvaliteta, dovoljno da se smjestim u prvih 5, a ja sam 11. cini mi se, ligu prvaka isto tako, imam prosjecnu momcad, ali sam 4. na tabeli, 3 poraza i 1 pobjeda, u kupu sam ispao u 2. kolu od slabijeb protivnika ( veci nivo )... I tako, sve u svemu, ponavljam, nikad goru sezonu nisam imao

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Prošao u naredno kolo kupa:

Liga juče remi sa solidnom ekipom:

Danas liga najbolja utakmica sezone:

Trenutno stanje na tabeli:

Nije loše kako je počelo
    Još uvek nisam dirao moral od početka

Page 19 of 49 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast