Evo meca od juceLaganica do 1/4
![]()
Evo meca od juceLaganica do 1/4
![]()
Prvi neresen rez u ligi, protiv drugog u istoj ali i dalje 4 boda prednosti, LS lagano do pobede 5;0![]()
Ovo cekam citavih 12 nivoa, da dobijem rombNijedan protivnik mi do sada nije dao gol otkad su mi Silva i Nastasic koji ludo izvodi kornere sv klase
Trenutno stanje u ligi :
![]()
Last edited by nsretkovic; 07-15-2013 at 04:16 PM.
Sigurno malim korakom![]()
Ja danas na +7
![]()
Liga : Danas smo deklasirali trećeplasirani NeYmar Naz Fc sa 4:0 dok je Lhinerpool FC ponovo kiksnuo tako da smo na +9...
Liga šampiona : Idemo u četvrtfinale, mada smo posle 3:0 pobede u prvoj utakmici suviše ležerno odigrali u drugoj utakmici i dozvolili da nas Reyadh FCB pobedi na DT areni sa 0:1. Prijateljica Adeline FC je takođe prošla u četvrtfinale izbacivši turski skaut tim Petshop FC sa kojim sam bio u grupi.
U kupu juče dobar rezultat, valjda ćemo kući malo bolje odigrati
U LŠ lagani prolazak dalje:
Sledeći protivnik je sličnog kvaliteta
U ligi gazimo ka vrhu:
![]()
Liga Lagano 0:7
LS 0:0 kuci uz ogroman posed s obzirom da je tim ceo od 5* i ima 2 skauta ...Ipak sto se tice rezultata moglo je to i bolje ali dobro, velika je bila zaliha iz prvog meca.. (0:4)
Forsiram do kraja sezone 4 5 1 najverovatnije ili 5 4 1, jer kakvog god spica da ubacim u sastav sa Aguerom on se ne primecuje u igri i nema ga u komentarima tako da je pametnije da se pojaca vezni red ili mozda odbrana
Sledeci protivnik u 1/4, ne bih trebao da imam nekih problema sa njim
![]()
... i tkao smo se oprostili od LP za ovu sezonu
Ali ne kontam šta im je sa ovim završnicama :
![]()