Cestitke na boljoj igri domacina,i prekinut je moj niz od 10 pobeda.Nadam se da ovaj poraz nece mnogo uticati na tabelu.
Ipak je domaci teren,"domaci teren" .
Cestitke na boljoj igri domacina,i prekinut je moj niz od 10 pobeda.Nadam se da ovaj poraz nece mnogo uticati na tabelu.
Ipak je domaci teren,"domaci teren" .
Finale kupa:
Finale LS:
Dve teske tekme, no nadamo se najboljem
Liga osvojena lagano, sa stilom Samo 2 kiksa iako prvih 8 timova imaju prosecan Q tima 5*! Sada je eto "matematicki" potvrdjena titula, mada kada sam zaostajao 5 boda i kada je prvi put kiksnuo Poljak znao sam da je tu sve gotovo i da ne moze on tu nista vise..polako teku pripreme za finale Lige Sampiona sada i okrecemo se ka sledecoj sezoni i novom pokusaju da konacno podignemo pehar iz kupa. Sigurno je da nece biti nimalo lako jer mi je Q tima 84 skaut, smanjio sam ga sa nekoliko igraca od 3* na 77 i nadam se da cu biti u nekom laksem kupu konacno Cilj za ovu sezonu je ispunjen 33,33% ako se sutra osvoji LS to ce biti 66.66 %
+19
Kupujem trofej KUPA. Ponude PM.
Kup je nas
Sutra i liga i liga sampiona padaju ako Bog da!
Uploaded with ImageShack.us
Bravo Gorane
Posto se derbi drugog i treceg u ligi zavrsio tako da meni odgovara,ako pobedim veceras,i liga je osvojena
Kup osvojen, dve povrede kod mene i to oba krila, no dobro, igramo dalje jos ovako da prodje i LS i divota
Današnje utakmice.
Liga:
Kup:
Nemam neki poseban komenatar osim da oba tima igraju ovu formaciju protiv koje sam retko igrao. U ligi igram 4-3-3 dok ću u kupu 4-4-2 ili 3-4-3