Results 1 to 10 of 485
Like Tree264Likes

Thread: Sezona 42 : 30 Jun - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie Igor Gulic's Avatar
    Ali opet je glupo svaki dan gubiti utakmice od nekih koji su slabiji za 15 pa i 20 Q
    WELCOME TO THE GROUP MANAGER TOP ELEVEN https://www.facebook.com/groups/583666931657266/

Newbie
    Quote Originally Posted by Igor Gulic View Post
    Ali opet je glupo svaki dan gubiti utakmice od nekih koji su slabiji za 15 pa i 20 Q
    ali to se dešava, stalno, i nije u redu, meni manje više-ali kada stvarno vidim ne ulažem novac u igru ali ipak pizdim-kada vidim da ljudi koji ulažu novac-puknu, šta tek ja da očekujem? Dve sezone na 30* lvl imam tipa u ligi koji ubacuje valjda na stotine evra, i ništa-eno ga samnom, još ja bio ispred njega u ligi. ŠTA TO GOVORI ??? PARE omogućuju ali ne garantuju, nasuprot tome "NEIMANJE" para ti garantuje da nemaš šta da tražiš- POPRAVITE TO-POPRAVIĆETE IGRU, i to je ono što smeta igračima ( po meni ) ODVOJITE PARAJLIJE OD DRUGIH MENADŽERA, napravite neke lige, šta ja znam- pa majku mu uznapredujte
    Last edited by mamutinamostu; 07-03-2013 at 10:33 PM.

Rookie Igor Gulic's Avatar
    Quote Originally Posted by mamutinamostu View Post
    ali to se dešava, stalno, i nije u redu, meni manje više-ali kada stvarno vidim ne ulažem novac u igru ali ipak pizdim-kada vidim da ljudi koji ulažu novac-puknu, šta tek ja da očekujem? Dve sezone na 30* lvl imam tipa u ligi koji ubacuje valjda na stotine evra, i ništa-eno ga samnom, još ja bio ispred njega u ligi. ŠTA TO GOVORI ??? PARE omogućuju ali ne garantuju, nasuprot tome "NEIMANJE" para ti garantuje da nemaš šta da tražiš- POPRAVITE TO-POPRAVIĆETE IGRU, i to je ono što smeta igračima ( po meni ) ODVOJITE PARAJLIJE OD DRUGIH MENADŽERA, napravite neke lige, šta ja znam- pa majku mu uznapredujte

Ja sam na svom drugom profilu ulaga novac i isao po 800 tokena po sezoni i sto sam vise ulagao to sam ulazio u sve jacu ligu.
    Sad recimo sa tim timom gde sam ulagao,verovatno cu se borim za opstanak a mozda i nece biti potrebe jer drugi klubovi imaju bukvalno od 11 igraca 6 legendi i 5 superstara u prvoj postavi.
    Sto jasno govori da sam ispao budala sto sam ulagao pare jer oni koji ne ulazu igraju OK lige dok ja igram skaut lige.
    Sam sebe sam zajebao i ukopao u toj poziciji,pa gosdpodo ulazite a ja vise necu
    WELCOME TO THE GROUP MANAGER TOP ELEVEN https://www.facebook.com/groups/583666931657266/