Page 12 of 49 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast
Results 111 to 120 of 485
Like Tree264Likes

Thread: Sezona 42 : 30 Jun - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Quote Originally Posted by Slypire View Post
    Ostavi ih na klupi par utakmica pa ih pusti na teren
    Prvo napisi tamo u vasoj " nevidljivoj " grupici da nam puste nesto da kupimo... a posle cu ja klinca od skoro 7* staviti na klupu... jer ocigledno da je " ispusena mustikla " ... lepo sam ja rekao da ce LS titula i 73 gola u prosloj sezoni u ligi da mi dodje glave... tako ti je kad si sa lopovima u ligi pa sabotiraju uvek ekipe koje im pariraju.Nazovi me ludakom ali ja znam da je to tako... prosto osecam da je tako i ne moze niko da me ubedi da sam jebeni noob ili nesto slicno... retard i idiot nisam da ne znam 2+2 sabrati a to je dovoljno za ovu ameba igricu..
    Igor Gulic likes this.

Apprentice Slypire's Avatar
    @Bengan
    Mnogo lupetas gluposti, ne vrti se ova igra oko tebe, ovo mesecno igra vise miliona ljudi ti stvarno mislis da ce se oko tebe nekog tamo menadzera i slicnima tebi da se bakcu i "namestaju" neke rezultate?
    Daj molim te, samo ispadas smesan druze

Banned
    @Bengan
    Mnogo lupetas gluposti, ne vrti se ova igra oko tebe, ovo mesecno igra vise miliona ljudi ti stvarno mislis da ce se oko tebe sklj menadzera i slicnima tebi da se bakcu i "namestaju" neke rezultate?
    Nisam jedini " druze " ... i ne zovi me druze jer ti i ja nismo nikakvi drugari... ja te lepo pitam i odgovori u skladu sa tvojom titulom na forumu... ako nemas nista pametnije " sem da me bocnes " ostavi to nekom pametnijem od tebe da resi. Ima tu takvih ne brini
    Igor Gulic and Gamer_X like this.

Rookie Igor Gulic's Avatar
    @Bengan
    Mnogo lupetas gluposti, ne vrti se ova igra oko tebe, ovo mesecno igra vise miliona ljudi ti stvarno mislis da ce se oko tebe nekog tamo menadzera i slicnima tebi da se bakcu i "namestaju" neke rezultate?
    Da hoce da se bakcu i da namestaju,jer im je smetnja i u ligi i u kupu i u ligi sampiona.
    Plus im smeta sto i drzi ON neke rekorde u igri a ne NEKO drugi.
    Licno znam da postoji namestanje,e sad namestanja postoje svakakva od 3 boda ti meni pa na dalje.
    Pgotovo u Dejanovoj ligi gde se vise ne zna ko kome duguje bodove a da ne spominjemo sudaranja u Ligi Sampiona i Kupu koja su isto veoma cudna
    WELCOME TO THE GROUP MANAGER TOP ELEVEN https://www.facebook.com/groups/583666931657266/

Banned
    Pa ne znam sta sve nisam probao... zanimljiva je cinjenica da kad obican smrtnik kupi skauta on po obicaju 4-5-6-5-5-4-5-6 ... dok Branko kad kupi HRPU skauta.. ceo tim... svi mu igraju 7-8-8-8-8-8-7 ) kakvi su to prevaranti majko moja mila...
    Igor Gulic likes this.

Apprentice Slypire's Avatar
    Ja sam ti lepo odgovrio u skladu sa glupim pitanjem, dobio si vise nego dobar odgovor, jednostavno lupetas gluposti ti, i tebi slicni, i nemoj se zamajavati i lupetati gluposti oko tog "namestanja utakmica" i da, niko te ovde ne bocka vec jednostavno dobijas korektan odgovor..

Rookie acanbg's Avatar
    Ja sam ti lepo odgovrio u skladu sa glupim pitanjem, dobio si vise nego dobar odgovor, jednostavno lupetas gluposti ti, i tebi slicni, i nemoj se zamajavati i lupetati gluposti oko tog "namestanja utakmica" i da, niko te ovde ne bocka vec jednostavno dobijas korektan odgovor..
    a i ti si zapeo pa sve uz brdo

covek se zali na nepravdu a ti mu dosoljavas ... i brate mora da se zna ,,shatro'' neki red ... glupo je da njemu koji pika 30ak sezona ti popujes koji si 5 lvl ...
    Igor Gulic and misterno203 like this.

Rookie Igor Gulic's Avatar
    Quote Originally Posted by acanbg View Post
    a i ti si zapeo pa sve uz brdo

covek se zali na nepravdu a ti mu dosoljavas ... i brate mora da se zna ,,shatro'' neki red ... glupo je da njemu koji pika 30ak sezona ti popujes koji si 5 lvl ...
    Bravo i jako je glupo zaista
    misterno203 likes this.
    WELCOME TO THE GROUP MANAGER TOP ELEVEN https://www.facebook.com/groups/583666931657266/

Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Rezultati 03.07.2013.

Prvenstvo 2.kolo

Rutinska pobeda,sta je tu je...zato i igramo...
    Blake Ralph - SA freekick...ne znam u koje ime da ga prekrstim?

KUP Kvalifikacije 1.utakmica

Bas zaeban protivnik...nisam se nadao da ce biti 3:1 ali odlicno...gol smo primili bas bzvz...al' eto...

Igor Gulic likes this.

Famous nsretkovic's Avatar
    Quote Originally Posted by NTNK View Post
    Blake Ralph - SA freekick...ne znam u koje ime da ga prekrstim?
    Juninho, Del Piero, Pirlo...ima tih veznjaka koji kidaju slobodnjake kol'ko 'oces
    NTNK likes this.

Page 12 of 49 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast