Shadow, probaj sa 4 4 2 da igras, ne ide ovako..![]()
Shadow, probaj sa 4 4 2 da igras, ne ide ovako..![]()
kako sam se nakupio povoljno iz ,,pregovora'' malo treningena ... petorica 6* i sestorica 5* ... LVL UP ...
ARAFAT - Burazeru - YouTube
organizam meso trazi ne j* kornfleks ...
Liga, 2. kolo - NeYmar Naz Fc 0:1 Dream Team
Strelac : Fletcher (Mata)
IU : Rodriguez
Ufff...protivnik dva nivoa viši, u potpunosti smo ga nadigrali, ali spasao ga goša koji je bio igrač utakmice...
Kup, Kvalifikacije, Utakmica 1 - Dream Team 0:0 Maxwell FC
Strelci : /
IU : Vasco (Maxwell FC)
News Flash
Ekipa : Zadovoljan sam startom u sva tri takmičenja. Ove sezone prvi put nemamo uobičajenu formaciju, već smo raznovrsni i od protivnika zavisi kako ćemo igrati. Od igrača se trenutno izdvajaju starosedeoci, posebno napadači Téofilo Mata i Ian Fletcher koji igraju fantastično.
Liga : Mi se pitamo, po kvalitetu smo najjači, ali opet ne smemo praviti glupe kikseve. Danas smo pobedili ekipu koja je po kvalitetu druga, ali mislim da neće predstavljati pretnju i da će imati mnogo kikseva ukoliko njihov menadžer ne promeni ultraofanzivnu formaciju 4-1MC-3-2.
Liga šampiona : Biće zanimljivo! Naš najveći rival Adeline FC startovala je porazom i vidim da je odmah reagovala, stigla su 4 skauta i još par igrača sa TL tako da smo sada po kvalitetu slični, mi 63,2 ona 63,1, ali ćemo mi sigurno brže napredovati. Ipak, treba obratiti pažnju na još par ekipa koja mogu napraviti iznenađenje.
Kup : Videćemo, idemo utakmicu po utakmicu...
Bravo Aco, bravo Svajc..Srecnom vam bilo u svim takmicenjima!
Voleo bih nekog experta da mi objasni zasto moja ekipa posle fantasticne sezone ne moze gol da postigne ( tacnije napadaci ) i dalje su na 0 golova.. nema ih cak ni u komentarima... i posle sam ja ludak i debil i sve sve najgore a ocigledno SABOTIRANJE ! OCIGLEDNO ! imao sam prosle sezone 2 fantasticna napadaca sad imam 0 igrace !!! dakle 0 !!! dok odredjenim ljudima igraci bez problema igraju sve do penzije i rokaju po 30-40 golova po sezoni ... dakle voleo bih razumno objasnjenje od vas koji dobijate 300T mesecno ( da se glupirate ovde i kacite vase smesne utakmice sa 20Q slabijima ) a pogotovo od onih admincica i onih sto primaju po 500T mesecno da vidim kakav oni odgovor imaju na sve ovo.Idemo experti pokazite se.
Ja nisam expert ali se tako osećam (prozvanim) pa ću ti odgovoriti: Ti si Bengane odavno trebao da završiš karijeru u ovome menadžeru, vreme te je pregazilo-na scenu su stupili mladi, drčni, finansirani menadžeri željni uspeha i slave. Te tvoje bajkovite priče zaboravi ( i tvoje i priče još nekoliko "takvih" starih menadžera). To je jednostavno prošla stvar-gotova stvar (kao i stari forum). Igrica je uznapredovala-imamo mnogo više menadžera pa samim tim i mnogo više njih koji plaćaju, ovde se sve svodi na pare-čak i ovaj debilni forum gde ne možeš ništa pametno da pročitaš... pa ću ja evo da postavim pitanje Da li vi koji igrate stvarno verujete da nečim utičete na igru, ili shvatate da ko ima više "pravog" novca- taj je bolji. Znači nema taktike, namudrivanja-ničega, ako je to tako i ako se sve svodi na tu stvar-kako onda možete da se hvalite ŠTA STE POSTIGLI ???
"čuveni" AAZ manager liverpoola u ovoj igrici ulaže mesečno između 1-2K evra ( P.P. ) Strašno je kada gledam taj tim u ligi šampiona-ali on jeste jak-najjače valjda što postoji, godinama sam sa tim likom u grupi LŠ, i uvek je sve na max, ali on nije kao ovde neki da se hvale, dobijaju pare od podrške, ili već od koga pa udri.
Last edited by mamutinamostu; 07-03-2013 at 10:11 PM.
Ostavi ih na klupi par utakmica pa ih pusti na teren![]()