Results 1 to 10 of 485
Like Tree264Likes

Thread: Sezona 42 : 30 Jun - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Apprentice Slypire's Avatar
    @Bengan
    Mnogo lupetas gluposti, ne vrti se ova igra oko tebe, ovo mesecno igra vise miliona ljudi ti stvarno mislis da ce se oko tebe nekog tamo menadzera i slicnima tebi da se bakcu i "namestaju" neke rezultate?
    Daj molim te, samo ispadas smesan druze

Banned
    Quote Originally Posted by Slypire View Post
    @Bengan
    Mnogo lupetas gluposti, ne vrti se ova igra oko tebe, ovo mesecno igra vise miliona ljudi ti stvarno mislis da ce se oko tebe sklj menadzera i slicnima tebi da se bakcu i "namestaju" neke rezultate?
    Nisam jedini " druze " ... i ne zovi me druze jer ti i ja nismo nikakvi drugari... ja te lepo pitam i odgovori u skladu sa tvojom titulom na forumu... ako nemas nista pametnije " sem da me bocnes " ostavi to nekom pametnijem od tebe da resi. Ima tu takvih ne brini
    Igor Gulic and Gamer_X like this.

Rookie Igor Gulic's Avatar
    Quote Originally Posted by Slypire View Post
    @Bengan
    Mnogo lupetas gluposti, ne vrti se ova igra oko tebe, ovo mesecno igra vise miliona ljudi ti stvarno mislis da ce se oko tebe nekog tamo menadzera i slicnima tebi da se bakcu i "namestaju" neke rezultate?
    Da hoce da se bakcu i da namestaju,jer im je smetnja i u ligi i u kupu i u ligi sampiona.
    Plus im smeta sto i drzi ON neke rekorde u igri a ne NEKO drugi.
    Licno znam da postoji namestanje,e sad namestanja postoje svakakva od 3 boda ti meni pa na dalje.
    Pgotovo u Dejanovoj ligi gde se vise ne zna ko kome duguje bodove a da ne spominjemo sudaranja u Ligi Sampiona i Kupu koja su isto veoma cudna
    WELCOME TO THE GROUP MANAGER TOP ELEVEN https://www.facebook.com/groups/583666931657266/