Sjajna igra i fantasticna pobeda! Ove sezone igramo novi sistem. Forumaciju "Dandelion" koja je vec odmah donela rezultat u prvom mecu! Protivniku nije bilo nimalo lako da gleda ovaj mec )
Sjajna igra i fantasticna pobeda! Ove sezone igramo novi sistem. Forumaciju "Dandelion" koja je vec odmah donela rezultat u prvom mecu! Protivniku nije bilo nimalo lako da gleda ovaj mec )
AC Milan vs Arsenal FC
Dobra utakmica, šteta za ovaj jedan gol
Kakav je ovo us*an raspored utakmica u LS???
Nije normalno, kao sto je bilo...
U kupu ponovo dakle pakao, ja 13. a imam protivnike 16-og nivoa. Mada mozda je to i dobro, svi u glavnom imaju kvalitet od 5* sto se kod njih vidi kao 2* tako da su im slabi igraci Nadam se dobroj sezoni u tom takmicenju posebno posle furioznog starta kuci danas
Liga sampiona, za sada nemam nijednog protivnika u tom takmicenju koji ima Q iznad 5* , izgleda da ce se i 4. put uzastopno slaviti titula u tom takmicenju
Ja danas u kupu 3:2, valjda cu da prodjem dalje...
Moram da sredim ekipu za LS ima dosta dobrih klubova...
Kupujem trofej KUPA. Ponude PM.
Rangiraju se timovi u kupu po kvalitetu a ne po nivou tako da je taj vrv neaktivan
Kup : Lep start u novu sezonu, pobeda kod kuće od 3:0 protiv CambaschaLL FC, strelci Amari, Sylvestre (Amari) i Nagy (Cardoso), igrač utakmice De Rossi.
Moze neko u private messages objasnit formaciju Dandelion, ili ovdje ?
Juce u Kupu 0:0 na domacem terenu nadam ose da cemo proci zato sto igramo protiv slabijeg Protivnika.
Protvnik u Kupu je ovaj:
U sezoni koja je zavrsila osvojeno je drugo Mesto.Prvo nam pobeglo za 2boda.
U Ligi sampiona izvuceni parovi ne bi trebalo da imam problema svi su protivnici Slabiji od mene.
I Prvo pojacanje sezonu na poziciji Napadac.