Dobar mec kao lagan trening posto veceras tezak mec opet protiv Adana DS u LS .On je na ovom mecu navijao za mene
Dobar mec kao lagan trening posto veceras tezak mec opet protiv Adana DS u LS .On je na ovom mecu navijao za mene
Ponovo se sastajemo ovoga puta u LS juce smo igrali u ligi 1:1 na njegovom terenu ovoga puta se igra na mom terenu videcemo kako ce biti
Last edited by MrMaxSRB; 08-01-2013 at 03:08 PM. Reason: eto zato xD
Današnje utakmice.
Liga:
LŠ:
Definitivno lakši protivnici danas nadam se da će kvalitet presuditi
Ne da mi se i to ti je
Kad ovako glupo prospem bodove:
Izgubio sam utakmicu jer igraci vracaju pogresno loptu dva puta a onda i penal im svira .
Sva tri ovosezonska pojačanja su se upisala u listu strijelaca :
OCJENE
Što je naravno dobar znak
Danasnji mecevi:
Liga : Dobra tekma protivnik pratio bilo je zanimljivo na kraju smo dosli do pobede sto je bitno
O Ligi Sampiona nema sta tu da se prica, jednostavno je nekome dovoljno da namesti formaciju legalnu, kupi par prosecnih igraca i da kida...Niti prati niti nista..To je realno 100% Bitno je da je njegov golman skinuo meni 2 zicera i bitno je da su jos dva zicera isla daleko od gola pa mislim da to ni deca koja su mladja od 7-8 god ne bi promasila, ali eto...
Odlična utakmica u Ligi Prvaka, bodovi su podjeljeni, bila je to borba za prvo mjesto u grupi ali i dalje oba tima ostaju sa istim brojem bodova u dosadašnjem takmičenju.
Kakva je ovo utakmica bila za mladog Sašu Dabetića (19) koji je uspio postići svoj prvi hat - trick za Sebastian FC, već u drugoj utakmici za ovaj tim. U prvoj debitanskoj utakmici mladi Dabatić je postigao 2 gola i opravdao povjerenje menadžera.
Dvije sjajne solo akcije krunisao je pogotkom a kasnije pokazao da je dobar i u skok igri nakon izvođenja kornera.
Tu je i statistika meča :
Bacimo oko malo i na stanje u grupi D :
Nakon loseg starta u LS, juce se popravila situacija
Kupujem trofej KUPA. Ponude PM.
Dobar meč u LŠ. Nažalost nisam gledao bio na poslu.