Evo i par prethodnih utakmica na Rema FC
Zauzimamo drugu poziciju imamo mec manje tako da je trenutno -8 nazalostislo nam je dobro dok se neki izgraci nisu povredili al sta je tu je

LS Baksuz izgubi 3:1 al mozemo mi to preokrenuti na nasem terenu
Evo i par prethodnih utakmica na Rema FC
Zauzimamo drugu poziciju imamo mec manje tako da je trenutno -8 nazalostislo nam je dobro dok se neki izgraci nisu povredili al sta je tu je

LS Baksuz izgubi 3:1 al mozemo mi to preokrenuti na nasem terenu
Današnje utakmice. Liga:
Teška utakmica sve je moguće.
Kup:
Iskreno mislim da je ovo 1/4 finale kraj za Arsenal
Evo 7 novih stvarcica
*Na OFK Beograd
Last edited by MrMaxSRB; 08-12-2013 at 06:56 PM. Reason: OFK
I sjajna utakmica u KUPU odlican rezultat!Hvala Shadow-u sto je pratio ovaj mec
Aguero ponovo izdominirao kad treba.
A po sutevima verovatno i mogu naslutiti da je Fk NeYmaaR utakmicu odigrao dominantno. Obezbedili smo ja mislim novi tanjir (mozda i trofej) iz kupa sto je i cilj
Last edited by nsretkovic; 08-12-2013 at 07:23 PM.

Novi igrac jutros stigao:
(Nije nesto igrac, ali ime)
Ma opušteno Aguero je sve odradio
Jučerašnji rezultati. Liga:
Počistio me.
Kup:
Ok utakmica nisam pratio, u revanšu pada odluka.
Počeo sam sa 4-3-1-2 ali posle prvog poluvremena i rezultata 0:1 I promenio sam na 3-3-1-3 i tada se sve menja
Posed se povećava i golovi stižu
I opet prvi xD Valjda će potrajati malo
Liga : Važna pobeda od 2:0 protiv jedne od najjačih ekipa u ligi Carlos SLB koji igra očajnu sezonu, igrač utakmice Bergkamp koji je postigao drugi gol i asistirao za prvi Numanu. Sutra igramo sa Napolijem...
Liga šampiona : Posle poraza od 2:1 u gostima protiv Heerry FC u prvoj utakmici, u drugoj utakmici je briljirao superstar Amari koji je postigao gol i asistirao dva puta za pobedu od 3:0 i prolazak u četvrtfinale gde igramo protiv skaut tima botafogo koji je uspeo da izbaci našu prijateljicu i najvećeg rivala Adeline FC...