Prosle sezone imao mozda 3-4 povrede ali poslednja 3 dana ovo nije humano
5 povrede plus 2 koje sam izlecio tretmanima ukupno 7 sto je mnogo mnogo je
Prosle sezone imao mozda 3-4 povrede ali poslednja 3 dana ovo nije humano
5 povrede plus 2 koje sam izlecio tretmanima ukupno 7 sto je mnogo mnogo je
Au, ovo je stvarno preterano...
Danasnji status
Imam jedno pitanje do admine... Trenutno sam level 12 i igram u ligi level 12... imam najjaci tim u ligu s 5 zvezda, prosjecna vrednost 78.5... ali nikako ne mogu da dobijem utakmicu... nalazim se na 6to mesto, s 4 pobjede, 5 nereseni i 1 poraz... moji igraci ne mogu da daju gol... jedva daj u po 1 gol na svake 2-3 utakmice... hocu objasnenje od admina kako je moguce da je moj tim toliko los... kada pogledam ostale protivnice u ligu trebao da imam 10 utakmice od 10 pobjede... a ne samo 4 pobjede i remi s ekipe iz donjeg djela?
Pojacanje za danas
i jos jedan doveden
Dobar je tebi tim, ali eto takva je igrica...nijedna utakmica ti nije zagarantovana pobedom. Nego probaj jednu caku. Ako pratis utakmice i belezis lose rezultate prestani da pratis 1-2 tekme. Pa vidi rezultate. Ja sam tako radio, u ls sam izgubio 4:0 od neverovatno slabijeg tima i to sam pratio a u drugom mecu sam glatko dobio 6:0 a nisam pratio, zatim u ligi, protiv tima od 5* na poluvremenu 1 : 1 dok sam pratio, kada sam izasao na kraju je bilo 6:1...probaj pa javi kako ide..:/ Srecno