-
Svaka cast nordeus
Znaci svaka im cast... Sever je pao meni koliko god puta pokusao refresh uraditi nije uslo i izgubim LP sa 1:4 a protivnik je mogao pratiti utakmicu.. Svaka cast
-
Apprentice
Kako samo tebi server pao,ne moguce
-
Serbian Forum Moderator
Na više servera je bilo problema, verujem da je sada sve otklonjeno. Mada je čudno kako nisi mogao da pratiš, a on je mogao jer je ipak isti server u pitanju.
-
I meni je to cudno jer utakmica se igrala u 17:07 po nasem vremenu.. pokusavao uci od 17:00 do 17:20 konstantno refresh radio i nije moglo. Onda u 17:21 je proslo i pogledam izgubio 1:4, pogledam je li pratio utakmicu jeste on i jos 2 suportera imao. Znaci nevjerovatno. Mozda zato sto je japanac kinez il koreanac pa je hackovao nekako da udje . Citao sam i na engleskom dijelu foruma par situacija identicnih da nisu mogli uci a protivnik pratio utakmicu :S.. al eto sta je tu je nova sezona novi pokusaj za titulu
-
Pravda je kako tako zadovoljena.. U uzvratu sam dobio 4:0 pa sam prosao iako ni ovo nisam mogao pratiti al ne zbog servera .. I jos sam dobio objasnjenje i sto je najvaznije izvinjenje zbog desavanja od supporta tako da tema moze pod kljuc.
-
Famous
Ako je bio ulogovan pre padanja servera, mogao je da prati
I ide kljuc