Results 1 to 8 of 8

Thread: Realnost igrice - nevjerovatna

Newbie Markoni's Avatar

Realnost igrice - nevjerovatna

Ja izgubim od nekog lika sa kvalitetom 15.2 a moja kvaliteta 21.9. Njegov igrac sa 2 zvjezdice dribla moju odbranu sa 4/5 zvjezdica i postize go? Onda iz kornera dadnu go, a ja od toliko pokusaja driblina i suteva njegov MC igrac izblokira svaki sut, ali uvjek jedan te isti MC. Jos sam igrao kod kuce i gledao utakmicu a on niti je gledao niti je imao navijaca.

Onda danas u ligi odigram nerjeseno sa likom kvalitete 17.8 zvjezdica a ja sam imao posjed +3.

Ovo je previse retardirano, i jedno 10 puta mi pise "Morao je da rizikuje sa obzirom da je posljedni igrac odbrane" izbije napred i odma oni krecu u kontra napad, ili ja osutam i odma "suta sa 30 metara". Nevjerovatno nelogicki napravljena igra, nervira me previse.

Newbie
    Tek ce da te nervira, ovo nije nista kakvih sve nebuloza ima, vidi za nagradu da im kupis jedno 500T.

Famous nsretkovic's Avatar
    Ovo i nije neka razlika ogromna u kvalitetu, tako da "spusti loptu"

Newbie Markoni's Avatar
    @nikolak - ma nekada me i obraduje, i nekada bude realno.. ali, sta ja sad mogu?
    @nsretkovic - Pa nije 1/2 pa i 3 * razlike, nego 6 covjece. Ma da, nema veze.

Famous nsretkovic's Avatar
    Quote Originally Posted by Markoni View Post
    @nikolak - ma nekada me i obraduje, i nekada bude realno.. ali, sta ja sad mogu?
    @nsretkovic - Pa nije 1/2 pa i 3 * razlike, nego 6 covjece. Ma da, nema veze.
    1. Prva postava ti i nije nesto PRETERANO jaca da ti trebas da ocekujes 100% pobedu.
    2. Moras da gledas da se jos malo pojacas kako bi lagano pobedjivao ovakve protivnike na ovako malom nivou.
    3. Iznenadjenje je ako te neko pobedi koji ima 10-15Q razlike u kvalitetu, a ne neko od 3,4 eventualno 6.

Ako ti je ovo nerealno sta ja da kazem za ovo?

Imam jos ovakvih meceva na forumu okacenih, razlika kvaliteta je od 10-20 Q...

Rookie Mourinho's Avatar
    Predlažem svima prelazak na Online Football Manager. Realniji je i bolji od Top Eleven-a hiljadu puta.
    Bez ove pesme se ne igra tekma

http://www.youtube.com/watch?v=d8v2TUQomZU

Newbie Markoni's Avatar
    @nsretkovic - Brate mili 10/15Q razlika, znaci oni trebaju imati kvalitetu na nivou mog najsabijeg igraca i jos nizu? Pa saberi da sa 2lvl, ko ce imati kvalitetu 5/6Q.

Apprentice
    Kao prvo, moras da shvatis da algoritmi koji vode ovu igru nisu egzaktni! Ima previse elemenata i random sekvenci koji uticu na rezultat. I ja sam pre neki dan izgubio u LS od lika koji je napustio tim, nije cak ni imao GK u timu! Ali dobro, sta sad, i Barsa ja ako ne najkvalitetniji tim trenutno, onda jedan od, pa nisu svake god u finalu LS
    Sto se tice tih recenica koje ti vidis, one su nasumicno izabrane iz skupa i trebalo bi da oslikaju odprilike one brojeve koje algoritam racuna i nemoj mnogo da se nerviras ako nesto bas i nema smisla