Koji je bio vas najbolji igrac i zasto ?
Koji je bio vas najbolji igrac i zasto ?
Matija Nastasić
Vrlo jednostavno. Bio je igrač odluke bar 100 puta
Jedan jedini, covek koji mi je doneo 4 uzastopne LS i 3 uzastopne lige i nastavlja i dalje da hara u svojoj petoj sezoni!
Imam jos nekoliko slika ali mrzi me sada da ih trazim, u glavnom 4 sezone do sada najbolji strelac, asistent i najbolji ocenjeni igrac...
Au da je meni da nadjem nekog barem slicnog napadaca kao ovaj Sergio Kun pa de bi mi kraj bio Pretpostavljam da u napadu igras samo sa jeddnim napadacem ?
Lepo ja imam 2 igraca u napadu jedan je tu da asistira a drugi da daje golove za sad im lepo ide
stefan molim te oprosti znam da nije ovo tema ali znas li zasto kad mi prijatelj posalje ponudu za igraca to mi nije vidljivo.. jednom sam dobio ponudu ali sam stisnuo odbij sve slucajno .. znas li kako da namestim da mi dolaze ponude za igrace?
Na aukciji ili pregovorima i ja sam novajlija ali ako mogu pomognem pomocu
hvala. Na pregovorima.. frend mi je poslao ponudu za mog igrača i to sam slučajno odbio stisavsi "odbij sve" . nakon tog mi je ponovno poslao ponudu ali to meni vise vidljivo .. tj. nikakvu notifikaciju nemam da je ponuda poslana
@nsretkovic
Ako mu je ovo peta sezona, a ima 21 god... on ti igra od 16e godine??? Gde si nabavio tako mladog igraca, u skoli fudbala?
Inace nisam preterano impresioniran njime Imam ja jednog boljeg, kupio sam ga pred kraj prosle sezone, a ove jednostavno kida. Ako mi objasnite kako da postavim slike i da se vide tako krupno kao u vasim postovima, okacicu