96Likes
-
Serbian Forum Moderator
-
Famous
Cestitke svima na VALJDA dobroj i uspesnoj sezoni (kakva moja nije bila)
Fk NeYmaaR je osvojio samo ligu posle 5 uzastopnih duplih kruna...losa sezona zaista ispadanje i 1/8 i u ligi sampiona a i u kupu...sledeca sezona moze samo biti bolje, jer od ove gora ne moze da bude. Jeste da smo uzeli ligu ali je toliko bilo glupih rezultata, remiji sa ilegalnom formacijom, remiji sa 3* timovima...na kraju je Fk NeYmaaR zalicio na ekipu i obezbedio bar ligu..
-
Serbian Forum Moderator
Biće bolje
-
Danas sluzbeno 0:3. Sutra imam sanse da bar izgubim kao covek. Od borbe za titulu do borbe za 4. mesto i LS. Tuga
-
VIP
Nakon iznenadjujuceg ispadanja u kupu odmah u prvome kolu sto mi se dosada nije dogodilo, uslijedio je i los start u prvenstvu i odmah na startu poraz. Jos sam stvarao tim pa nikako nije islo, a imao sam i manjak kofera, posebno za motivaciju. No Slobodni Net se unatoc tome izdigao iz problema i zapoceo jedan veliki niz pobjeda
U Ligi prvaka sam igrao sa kombiniranim sastavom i prosao grupu kao drugi, no vec u sljedecoj rundi sam ispao od jednog od glavnog konkurenta i u prvenstvu za naslov.
Uslijedio je i niz losih rezultata u ligi gdje sam ispustio prednost od 8 bodova na samo jedan bod, no novom serijom pobjeda, kolo prije kraja osvojio sam i 4. titulu po redu.
Ono sto je zanimljivo, od glavnih konkurenata sam ove sezone gubio, tek izvukao pokoji remi, ali kao sto svi znate, prvenstva se osvajaju u malim utakmicama a tu sam bio besprijekoran.
Uglavnom ne bas najbolja sezona no bitno da je titula tu i uprava Nogometnog kluba Slobodni Net se okrece novim izazovima i zeli osigurati tim koji ce i u 5 sezoni jurisati na naslove na sva tri fronta
-

Sezona za zaborav.
-
-
Apprentice
"Golden eagle" osvojio dupllu krunu:LIGA I LS...Tesko ali nije bilo predaje!
U kupu se guralo do 1/8 fin. i poraz od jaceg-pa i niko ne zali za tim...
U ligi kontrolirano 1.mjesto(8.put) uz 2 nerj. i 3 poraza.Zabrinjava GR:68-27(kao nikad do sad puno
primlj.golova).
U LS nakon grupne faze razoc.2 mjesto.Onda glatko do 1/2 i poraz prvo kuci 0-1.
Promjena taktike i uzvrat dobiven 3-1...U finalu je bilo TESKO,TESKO...Nakon primljenog gola
stislo se i izjednacilo.Dominirali smo do kraja al nije htjela u gol.U produzeci Lewandowski
donosi 2. naslov LS.
Cestitke svima na trofejima,a onima koji su ostali bez nj.vise srece slj.sezone
-
Rookie
ЛИГА:3
ЛИГА ШАМПИОНА:1
КУП:2
ПОЛОВИЧНО САМ ЗАДОВОЉАН
-
Dreamer