Page 19 of 19 FirstFirst ... 9171819
Results 181 to 190 of 190
Like Tree96Likes

Thread: Sezona 45: Septembar 22.- Kako vam ide?

Famous nsretkovic's Avatar
    Cestitke svima na VALJDA dobroj i uspesnoj sezoni (kakva moja nije bila)

Fk NeYmaaR je osvojio samo ligu posle 5 uzastopnih duplih kruna...losa sezona zaista ispadanje i 1/8 i u ligi sampiona a i u kupu...sledeca sezona moze samo biti bolje, jer od ove gora ne moze da bude. Jeste da smo uzeli ligu ali je toliko bilo glupih rezultata, remiji sa ilegalnom formacijom, remiji sa 3* timovima...na kraju je Fk NeYmaaR zalicio na ekipu i obezbedio bar ligu..

Famous nsretkovic's Avatar
    Quote Originally Posted by DakAfcB View Post
    To se nama desava na onim profila gdje je u toku 35T liga, dok meni na mom profilu nisam imao povredu ni 1 cijelu sezonu ...
    zato ce sledece sezone da te otkinu

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Biće bolje

Apprentice
    Danas sluzbeno 0:3. Sutra imam sanse da bar izgubim kao covek. Od borbe za titulu do borbe za 4. mesto i LS. Tuga

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Nakon iznenadjujuceg ispadanja u kupu odmah u prvome kolu sto mi se dosada nije dogodilo, uslijedio je i los start u prvenstvu i odmah na startu poraz. Jos sam stvarao tim pa nikako nije islo, a imao sam i manjak kofera, posebno za motivaciju. No Slobodni Net se unatoc tome izdigao iz problema i zapoceo jedan veliki niz pobjeda

U Ligi prvaka sam igrao sa kombiniranim sastavom i prosao grupu kao drugi, no vec u sljedecoj rundi sam ispao od jednog od glavnog konkurenta i u prvenstvu za naslov.

Uslijedio je i niz losih rezultata u ligi gdje sam ispustio prednost od 8 bodova na samo jedan bod, no novom serijom pobjeda, kolo prije kraja osvojio sam i 4. titulu po redu.

Ono sto je zanimljivo, od glavnih konkurenata sam ove sezone gubio, tek izvukao pokoji remi, ali kao sto svi znate, prvenstva se osvajaju u malim utakmicama a tu sam bio besprijekoran.

Uglavnom ne bas najbolja sezona no bitno da je titula tu i uprava Nogometnog kluba Slobodni Net se okrece novim izazovima i zeli osigurati tim koji ce i u 5 sezoni jurisati na naslove na sva tri fronta
    Shadow likes this.

Dreamer

Sezona za zaborav.

Newbie
    Poceo sam igrati prosle sezone ovu sezonu sam dominirao sto se tice lige svi ciljevi ostvareni , a u ligi sampiona sam iznevjeren ispao u polu-finalu od jako dobrog kluba koji je na kraju osvojio ligu sampiona

Liga:

Sezona 45: Septembar 22.- Kako vam ide?-ligas.jpgSezona 45: Septembar 22.- Kako vam ide?-ligaas.jpgSezona 45: Septembar 22.- Kako vam ide?-ligano.jpgSezona 45: Septembar 22.- Kako vam ide?-ligapozicija.jpg

Liga Sampiona:

Sezona 45: Septembar 22.- Kako vam ide?-ligassa.jpgSezona 45: Septembar 22.- Kako vam ide?-ligaspp.jpgSezona 45: Septembar 22.- Kako vam ide?-ligasppp.jpg

Rookie Иван Стаменковић's Avatar
    ЛИГА:3
    ЛИГА ШАМПИОНА:1
    КУП:2
    ПОЛОВИЧНО САМ ЗАДОВОЉАН

Apprentice Zinaid Klicic's Avatar
    "Golden eagle" osvojio dupllu krunu:LIGA I LS...Tesko ali nije bilo predaje!
    U kupu se guralo do 1/8 fin. i poraz od jaceg-pa i niko ne zali za tim...
    U ligi kontrolirano 1.mjesto(8.put) uz 2 nerj. i 3 poraza.Zabrinjava GR:68-27(kao nikad do sad puno
    primlj.golova).
    U LS nakon grupne faze razoc.2 mjesto.Onda glatko do 1/2 i poraz prvo kuci 0-1.
    Promjena taktike i uzvrat dobiven 3-1...U finalu je bilo TESKO,TESKO...Nakon primljenog gola
    stislo se i izjednacilo.Dominirali smo do kraja al nije htjela u gol.U produzeci Lewandowski
    donosi 2. naslov LS.
    Cestitke svima na trofejima,a onima koji su ostali bez nj.vise srece slj.sezone
    Svajc likes this.

Dreamer Svajc's Avatar
    Definitivno naša najbolja sezona do sada...uz osvojenu četvrtu duplu krunu...prvenstvo završavamo sa 25 pobeda ...

Igrač sezone je naravno ponovo Amari ...

Čestitke svima koji su osvojili neki trofej!
    Last edited by Svajc; 10-19-2013 at 09:27 PM.
    Zinaid Klicic likes this.

Page 19 of 19 FirstFirst ... 9171819