Mislim da od ove sezone vec mogu da se oprostim! Ispao sam u kupu od daleko losijeg protivnika, u LS igram nereseno sa napustenim timom i demolira me opet slabiji protivnik, u ligi igram nereseno sa napustenim... A doveo sam 3 5* pojacanja i podigao kvalitet kluba za 3 poena. Strasno!!!
Uklizavanja mi uvek stoje na normalno, menjam samo mentalitet i pas.
Koje?
Liga - Dream Team 4:0 Axel FC
Kup - Dream Team 0:1 TRABZONSPOR A.S., p.p. 1:1 (DT ide dalje)
Uz podatak da je vrednost tima prvi put iznad 1B predstavljamo novi grb i dresove ...
Nas protivnik u kupu u plej offu ...
Ne znam, tezak ili lak tim videcemo...kvalitet je na nasoj strani a s obzirom da protivniku i ne ide bas najbolje ove sezone pre svega u ligi mislim da imamo velike sanse za plasman u 1/8
Druga pozicija u ligi, dva boda zaostatka...
Rezultati od juče koji i nisu baš sjajni. Liga:
Srećan i sa bodom. Da je gol bio 20 sa 20m sve bi ispromašivali.
Kup:
Nakon odlične pobede u gostima 2:0 kod kuće sam izgubio 3:0. Prvu je on pratio a ovu sam ja pratio
Sjajan mec zaista, konacno je nova masina zvana Pablo Priego proradila! 4 gola 2 asistencije! Jedino kod zadnjeg gola nije ucestvovao, taj zadnji gol je zabio pojacanje od jutros, pristojna cena a i pristojan igrac doveden!
Videcemo naredne partije ovog MC-a ako zadovoljava verovatno cu baciti 40ak kofera na njega
A ako se ovakva igra mog tima nastavi, velike su sanse da doguramo daleko u kupu kao i da ponovo osvojimo Ligu & LS ako se ne varam sesti put zaredom...
Last edited by nsretkovic; 09-28-2013 at 05:37 PM.
Mogli su još neki da zavale.