Results 1 to 10 of 190
Like Tree96Likes

Thread: Sezona 45: Septembar 22.- Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Slažem se da ima stvari na kojima se mora raditi, ja igram i dalje jer verujem da će igra napredovati samo je pitanje vremena. Svakako srećno pa javi šta si uradio sa nekim slikama naravno

Apprentice
    Inače došao sam ovde večeras da napravim malo istraživanje. Ajde ako vam nije teško napišite koji ste nivo i koliko menadzera aktivno prati utakmice svojih timova + koliko ih samo promeni postavu, a ne gleda utakmice.

Ja sam N3 - osim mene ima još 2 koji prate i 1 koji samo menja postavu. Isto mi je bilo i prošle 2 sezone. Možda je na višim nivoima drugačije

Addicted Crni's Avatar
    Nivo 3, sezona 3. U ligi 3 menadzera prate utakmice,uključujući i mene (mada prvih 8 kola nisam bio u mogućnosti da pratim, zato neće biti trofeja ), 3-4 menjaju postave, a ostali su neaktivni.

Newbie
    Quote Originally Posted by Shadow View Post
    Slažem se da ima stvari na kojima se mora raditi, ja igram i dalje jer verujem da će igra napredovati samo je pitanje vremena. Svakako srećno pa javi šta si uradio sa nekim slikama naravno
    Hvala na sreći koju si mi poželeo . Pogodio sam da će biti nerešeno, ali ne i rezultat. Umesto prognoziranih 1:1, bilo je 2:2 kao i u prvom meču i prošao sam na penale.

Ne znam kako da okačim slike, nemam opciju da ih kopiram, a ne znam drugačije

Uradiću isto što i ti, ostaću u igri i nadati se nadograđivanju igre i posmatrati da li vlasnici nešto unapređuju i daju, ili je plan da samo uzimaju pod parolom ako ti se sviđa igraj, ako ne, niko te ne tera .

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Nije mi baš bio potreban ali ajde da se ne baci