Results 1 to 10 of 147
Like Tree102Likes

Thread: Sezona 46: Oktobar 20.- Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Apprentice
    Još jedan poraz. Bonus +8% poseda, nagrada za pobedu, veći posed lopte i opet ništa. Već nekoliko utakmica imam 15+ šuteva ali nikad preko 5 u okvir gola. Zato i ne mogu da pobedim. Od titule ni ove sezone ništa. Ostaje mi borba za 2 i 3 mesto.

Famous nsretkovic's Avatar
    Quote Originally Posted by ezio.auditore View Post
    @svajc

Tim je isti koji je i do sad igrao i to dobro, ali su sad odjednom pali. Čak igram i iste formacije. Kondicija je uvek na 95+ %, moral uvek vrlo dobar/odličan čak im nekad dam i bonus ako očekujem težu utakmicu.
    Identifikovao sam jedno "pojačanje" koje me je koštalo LŠ. Pružiću mu poslednju priliku za 2 dana kad igram slabu utakmicu, ako i tada bude bio loš ide na TL.
    Quote Originally Posted by ezio.auditore View Post
    Još jedan poraz. Bonus +8% poseda, nagrada za pobedu, veći posed lopte i opet ništa. Već nekoliko utakmica imam 15+ šuteva ali nikad preko 5 u okvir gola. Zato i ne mogu da pobedim. Od titule ni ove sezone ništa. Ostaje mi borba za 2 i 3 mesto.
    ezio probaj da zamenis domace i gostujuce dresove, gostujuci stavi kao domaci i obrnuto i pogledaj kako ce ti ekipa igrati, da li ima boljitka, nista te ne kosta da probas