Odigrali smo dakle jutros 2 prijateljske , dobili 9:0 i 6:0 , ekipa se uigrava i forma ide uzlaznom putanjom
Mogli smo i bez ovih 2 gola koje smo primili posle duplog kornera i u kontri...
Ono na sta se ponosim je sjajna igra Neymara (bivsi Casper Aagaard), Sancheza, Priega i u prethodnom postu pomenutog preplacenog John-a Nicoll-a koji se na debiju bas kao i Sanchez upisao u strelce
Takodje nekoliko minuta pre meca sam doveo pojacanje od 104Q na desnom beku jer vreme istice Damienu Szakacs-u...hvala mu na doprinosu u ovih 4 sezona koliko je u klubu
Mator je, jer sam hteo pre svega da u ovaj mlad tim ubacim nekog iskusnog da drzi odbranu, takodje zelim da nabavim iskusnijeg igraca koji je u dobroj formi za sredinu terena, po mogucstvu plejmejker specijalnost
Last edited by nsretkovic; 11-17-2013 at 02:50 PM.
I tako pređe Neymar u Arsenal
Pokušao je da me iscima sa ovim duplim bidovanjem ali nisam se dao prevariti
Sezona 5
T 39
21.4M
Jos uvek nisam kupio nikog jer sam vec naucio da izbegavam prvi dan. Moj server je totalno lud. Svi igraci koji vrede idu po 35+ rundi. Cekam drugi-treci i to nocni termin, posto azijati tad i nisu bas aktivni
Treba mi GK, DMC DC, 2x MC, AML AMC, ako nadjem neke dobre krilne i najvise od svega ako uleti neki dobar ST posto su ovi koje imam jako neefikasni!!!
Strategije zavise od raspolozivih igraca.
Ambicije...
Sta da kazem... sa ovim nesrecama koje ne mogu gol da ubodu 2-4 mesto je premija. Ako budem doveo prava pojacanja, a ne ko prosle sezone onda vec mogu necemu da se nadam.
U LS zreb je bio solidan, imam najveci kvalitet u grupi, ali se posle ukrstam sa ubicama
Prvo ovosezonsko pojačanje :
13 T i 22M
Još samo štopera da kupim i gotovo za ovu sezonu
Inače slaba ponuda na aukcijama, rijetko igrača 5 zvijezdica i ako ih ima sa 5 onda su preko 25 godina.
Toliko za danas
Lagano u kupu
Utakmica tipa rasna
Smejo sam se ko lud kad sam video komentare Brat Pantela otkida
Čestitke
Ja mogu ne mogu da pratim valjda će odraditi sve bez mene
Moje današnje pojačanje, uspeo sam nekako da namirišem da neće biti gužve i dobio ga za 6T. Toliko sam i planirao da dam
U prvoj utakmici danas u kupu postigao je het-trik, dobio ocenu 9 i neverovatan skill napredak od 270+!!! 100 kao igrač utakmice, ali ovih 170... Za sada deluje kao odlična kupovina.
Drugi igrač za koga sam zakasnio da dam ponudu je otišao do 27. runde tako da sam uštedeo 6-7T. Videću kakva će biti ponuda noćas, to je moj plodonosan termin
Što se tiče rezultata, u kupu prvo 1:1 na strani pa 4:1 kod kuće. Napadači po običaju neefikasni.