@shadow
Od kog nivoa su menadžeri počeli da kupuju tvoje igrače za T? I jel su to bili t11 prijatelji, menadžeri iz timova sa kojima si igrao LŠ/kup/ligu ili neki potpuno nasumični???
@shadow
Od kog nivoa su menadžeri počeli da kupuju tvoje igrače za T? I jel su to bili t11 prijatelji, menadžeri iz timova sa kojima si igrao LŠ/kup/ligu ili neki potpuno nasumični???
Početak iz snova se nastavlja
Ovog pocetka sezone, Fk NeYmaaR igra perfektno, 9/9 uz gol razliku 44:4 ... Nikad bolji pocetak Ne znam dokle ce ovo trajati ali znam da ce jednom da padne forma kasnije i tada cu da poispadam verovatno iz kupa a mozda i iz LS, jer mi se ovakvo nesto vec desavalo
Ipak ono sto je bitno je sto smo vec u ligi u prva 3 kola savladali 2 kandidata koji nam mogu parirati i koji su najveca pretnja u Ligi tako da smo sada 3 boda ispred njih
Kup : u kvalifikacijama pobeda kuci od 5:1 tako da smo posle prvog meca vec u plej-offu!
Kasnije od oko 17:30 u LS cemo pokusati da nastavimo seriju pobeda protiv nimalo lakog protivnika, nadamo se najboljem
Izgubio sam jednu veoma vaznu utakmicu u ligi i sad sam 3 mesto
Iako sam igrao uski dijamant 4-4-2 me je dobila...
Veceras LS igramo sa najlosijim iz grupe trebalo bi da pobedim uz sto vecu razliku da se docepam drugog mesta u grupi
Sutra ujutro me ocekuje veoma bitna tekma u kupu koju nazalost necu pratiti,prvi utakmicu smo odigrali nereseno 1:1.
Jedan igrac mu ima crveni sto znaci ako ne promeni ulazi sa igracem manje u veznom redu obelezio sam koji je to igrac
I ako imate neke preporuke po pitanju formacije sa kojom da idem nece skoditi!
Malo kasnim ezio
Pa bilo je i TE prijatelja ali samo par njih. Uglavnom vide moje igrače preko pregovora pa nude ljudi(pretpostavljam)
Kup sinoć:
Yoon igra treću sezonu i tek ove pokazuje lošu formu:
Zaslužio je da igra još par utakmica pa ako se ne popravi prvo klupa a kasnije prodaja. Naravno ako nađem adekvatnu zamenu.
Evo jutrošnje kupovine:
Tako da sam pokrio bokove sa zamenama ostaje još DC/DL i eventualno MC jer Ozil je više suspendovan nego što igra.
Last edited by Shadow; 11-21-2013 at 01:21 PM.
Popio je Yoon pedalu posle ovoga. Preko petice sam prolazio ali 4-ka je premalo:
Napokon pobeda u ligi:
Odavno nisam imao ovakvog dobrog krilnog igrača:
Valjda će nastaviti ovim tempom.
Ovaj lik me ceka za koji dan ako njega pobedim osigurano mi je prolaz grupne faze u LS
Ima i solidno postavu :
Imali ko predlog sta da igram?Stvarno ne znam sta da igram,razmiljo sam 4-4-2 al njegov zadnji vezni ce zadrzati 2 vezna sigurno.Mozda 4-1-ml-mc-mr-2
Liga
Liga šampiona
Liga nikad jača...nijedan tim nije ostvario maksimalan učinak posle tri kola...što se tiče lš odlično smo startovali.
Last edited by Svajc; 11-21-2013 at 09:32 PM.
Remi u LS znaci nmg da verujem sve su manje sanse da cu proci dalje.
Nikad se nisam ovoliko iznerviro
Stanje u grupi:
Kako sam ja racunao moram pobediti ovog Red Devilsa oba puta a to ce bitit veoma tesko