Results 1 to 3 of 3

Thread: Pomoc oko prelaska u ligu

Newbie

Pomoc oko prelaska u ligu

Pozdrav

Trenutno sam lv 1 menadzer, 1 na tabeli i bicu prvi na kraju sezone, sa prosecnim kvalitetom 20.9 . E sada, moje pitanje je da li ja dobijam sledece sezone klubove u ligi u zavisnosti od mojih prosecnih kvaliteta, ili ? Znaci ako mi je na kraju sezone 20.9 prosek, da li cu sledece sezone igrati sa timovima kojima je isto prosek oko 21 ? Ako je tako, vredi li prodavati sve igrace pa kupovati opet, da bi mi dosli slabiji protivnici ?

Newbie
    Forven,prilicno si jak,prosek kvaliteta ti je odlican za taj nivo,neko nema taj prosek ni u trecem nivou.moj savet ne prodaji nikad sve igrace,bez obzira na teze protivnike.naravno da ces dobijati teze protivnike,to tako ide ali to ne znaci da ne mozes da im se suprostavis,kupis jos igraca.samo da napomenem,bice sve teze kupiti igrace iz nivoa u nivo,zato nemoj da se resavas tek tako svojih igraca...

Community Tester
    Quote Originally Posted by Forwen View Post
    Pozdrav

Trenutno sam lv 1 menadzer, 1 na tabeli i bicu prvi na kraju sezone, sa prosecnim kvalitetom 20.9 . E sada, moje pitanje je da li ja dobijam sledece sezone klubove u ligi u zavisnosti od mojih prosecnih kvaliteta, ili ? Znaci ako mi je na kraju sezone 20.9 prosek, da li cu sledece sezone igrati sa timovima kojima je isto prosek oko 21 ? Ako je tako, vredi li prodavati sve igrace pa kupovati opet, da bi mi dosli slabiji protivnici ?
    Jacina lige zavisi od broja igraca na tom nivou, aktivnosti menadzera i kvaliteta. Sigurno je da 14 pobednika lige nivoa 1 nece biti u istoj ligi.
    Ocekuje laksu ligu sa ne tako aktivnim ili potpuno nekativnim menadzerima uz napomenu da je tako na vecini servera ali ima i onih u kojima su lige teske jos na pocetnim nivoima.