Ma tako je Milane Dj. pa ti si car :-)
Sent from my LG-P760 using Tapatalk
Ma tako je Milane Dj. pa ti si car :-)
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Hahahahaha...molio bih moderatore da obrisu prethodne postove...
Hvala...
Haaaaaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Imas poruku na forumu...
Neverovatan poraz 3-0 u kupu....steta uligi drzimo 1 mesto
SRPSKI
MOJ TIM-SPEED CITY
ENGLISH
MY TEAM-SPEED CITY
LEAGUE-WINNERS(7)
CHAMPIONS LEAGUE-2. PLACE(2)
CUP-2. PLACE(1)
Pišite slobodno tu smo i da pišemo
Što se tiče kupovine tokena, ko ima neka plaća zbog takvih ogroman broj igrača igra besplatno
Joj sto sam se sad najeo cevapa jbt...posle prvenstvene utakmice (pobeda 0:7) smo igraci i ja svratili na klopu...auuuuu...haos...a pevaljka,ode sa dva moja napadaca u nepoznatom pravcu...
JBT kako zavidim vama na balkanskim serverima!!! Ja sam upao na internacionalni i na pola/kraj sezone kad se kupuju igrači za preprodaju ide se po 6-7 rundi, a da ne pričam o igračima koji se kupuju za takmičenje! Prvih nedelju dana, čak i rano ujutro po našem vremenu, ide se po 20-40 rundi. Posle toga oko 10ak rundi je prosek.
Inače, utakmice u prvenstvu su mi oko 6 ujutro, pa ne pratim. Imam 0-0-3 u ligi i 6 tim po kvalitetu. U LŠ je malo bolja situacija, trebalo bi da prođem kao prvi. U kupu me je razbio kod kuće 3:0 sa sve bonusom. Sad idem u goste sa blanko čekom, pa da vidimo da li će nešto biti. Za sada sam uspeo da kupim samo jednog DC DR za 11T, a treba mi jos DC, DMC, 2xMC, AMC AMR. Cilj mi je da u ligi opet doguram do 4 mesta i da igram LŠ sledeće sezone, ostalo dokle stignem. O trofejima nema ni govora, a po svemu sudeći ni u narednih par sezona. Ostali igrači imaju previše para/T i ne mogu da se nosim sa njima.
Level?