A nema ni šverca igračima. Kad izbaci nekog slobodnog, mislim mlađeg da valja čemu, kao lešinari...
A nema ni šverca igračima. Kad izbaci nekog slobodnog, mislim mlađeg da valja čemu, kao lešinari...
Preseče me za sve pare
Trka se nastavlja. Gusto je na vrhu tabele. Večeras lekcija jednom od konkurenata, a ujedno i revanš za poraz iz prve polusezone.
Deklasirana pretorija sa 5:0 u 1/4 lige sampiona. Sutra pocinje bitka za finale kupa a liga je vec osvojena :-) Idemo Macvaaaa
Sent from my LG-P760 using Tapatalk
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Zovite me Tole
Pošto sam škrt na parama, počeo sam da nameštam utakmice
U 1/4 LŠ dobio sam prvu kod kuće sa 1:0. U revanšu u gostima sam stavio opet max bonus i kad sam poveo sa 2:0 u drugom poluvremenu sam namestio ilegalnu formaciju dok nije izjednačio. Krajnji rezultat, 2:2, idem dalje i pare u džepu!!
Haim in action
Ludak
U zadnja tri kola u ligi sam odigrao zanimljive utakmice. Protiv četvrte ekipe u ligi sam odigrao 1:1, makar sam po statistici trebao dobiti. Ali sam zato protiv druge ekipe lige odigrao danas u gostima odlično. Ne zna Englez na koga se namjerio, ozljedio sam mu glavnog igrača i dobio 4:1.
Prva prava sezona za Polet izgleda dobro.
Jedino je Kup ostao neprežaljen zbog gubitka od lošije ekipe.
Sretene bez vređanje ovde. Sve zamerke rešavaj sa podrškom.
Sa onom podrskom koju pokopam njihovim argumentima,pa onda kad vide da ne znaju sta da odgovore jer sam u pravu,oni ni ne odgovore,nego zahtev obeleze kao zatvoren? Sa njima se nema sta resavati,oni imaju zabranu koriscenja mozga,a obraz im je kao djon...
I ovi ljudi ovde zasluzuju da znaju kakvi (b------) umovi upravljaju rezultatima i igricom
Inace to su ti REALNI parametri koji se vec 5 sezona na meni primenjuju da konstantno ispadam u ovakvom odnosu snaga E sad dal su to REALNI parametri ili neciji kompleksi,pametnom dosta
Ucestvujte u nagradnoj igri KK Partizan, ako necete da ucestvujete, svakako kliknite, ne kosta nista
http://home.kkpartizan.rs/sharewin/Sreteninho
Na poluvremenu, bez šansi i iznenada 2 kornera i akcija. 3 od 3
S obzirom da sam na početku sezone bio zalepljen za dno, ovo sad i nije loše. Mislim da imam realne šanse da osvojim ligu pošto do kraja ima nekoliko derbija među prvih 5 ekipa.