Liga:
Konacno titula.
Liga:
Konacno titula.
I ove sezone, nivo 8, Slobodni net je osvojio prvo mjesto u ligi i time ispunio ocekivanja navijaca.
No kup nam je i dalje tiha patnja, ne samo da nikada nismo osvojili ovo natjecanje vec nikad nismo dogurali dalje od osmine finala. Ove sezone ocekivanja su bila velika a kao najmanji cilj postavljen je prolazak u cetvrtfinale ovog natjecanja sto bi bio i najveci uspjeh kluba u 8 sezona koliko se natjecemo. Nazalost nismo uspjeli i ispali smo u veoma cudnim okolnostima iako smo bili prilicno blizu, upravi i navijacima je ovaj poraz jako tesko pao.
Prvu utakmicu smo vodili u gostima sa 3-0 a na kraju je zavrsilo 3-2. Uzvrat je bio prilicno bolan. Na poluvremenu smo vodili 2-1 i cinilo se da nas nista nece zaustaviti, no u drugom poluvremenu totalni preokret i u 88. minuti smo primili gol koji nas je izbacio iz ovog natjecanja.
U Ligi prvaka dogurali smo do Cetvrtfinala gdje smo prvo utakmicu dobili 2-1 ali smo u uzvratu totalno izdominirani i dozivjeli smo takodjer dosta bolan prolaz od 4-1. Ni u jednom trenutku nismo bili ni blizu prolaza a prvi gol smo primili prakticki u prvoj minuti.
Naslov u ligi je tu te se moze reci da je sezona bila zadovoljavajuca, iako su ocekivanja u ostalim natjecanjima bila prilicno velika te se nadamo da cemo u iducoj sezoni napraviti jos bolje uspjehe.
3:0 za 3 boda i evo titule.
A Briant sa 2 gola u ovoj utakmici uz titulu osvojio i zvanje najboljeg strijelca.
Bez komentara:
Suma sumarum sezone. Kao prvo, želim reći da znam kako je meni najlakše, ipak je ovo bila moja prva sezona, jer sam na nivou 1 odigrao samo dvi utakmice. Znam da igrate protiv puno jačih suparnika kako ste na višim nivoima, nadam se da ću i ja brzo napredovati.
Za početak, finalno stanje na ligaškoj tablici.
Nikad prežaljeno ispadanje iz Kupa.
Prvi strijelac.
I prvi asistent.
Pozdrav svima do iduće sezone! Live long and prosper!
Tuga, jad i čemer
Završena je i ova 13. sezona i nakon 26 odigranih kola u Ligi situacija na tabeli je sljedeća :
Završili smo kao drugoplasirani sa bodom manje od šampiona lige. Ove sezone smo brzo ispali iz Kupa pa smo sve svoje želje i ciljeve usmjerili na osvajanje Lige što nam na kraju nije uspjelo.
Prvi strijelac, asistent i najbolje ocjenjeni igrač je bugarin Angel Kyupov.
Angel Kyupov (20) je naravno i najbolji pojedinac u ekipi koji je u 51 ligaškoj utakmici za Sebastian FC postigao 49 golova. Detaljna statistika igrača :