2Likes
-
1
Post By samarSTAJL
-
1
Post By Zinaid Klicic
-
u cemu je fazon
non stop gubim,sta da radim vise,ne pomazu taktike,ama nista mi ne ide sad kompletno.pao sam ligu jaci sam od svih za 2 do 4 zvezdice,ja od njih gubim(nebitno gde)sa 4,5,6:0 i vise...
ovaj top eleven je postao kanta po meni,prejak sam statisticki i prosle sezone koju sam ispao(ne znam kako)i ovu jos duplo jaci mene delje ko kako stigne ni ne gleda tekmu ni nista(1 lik me je cak pobedio 3:0 juce valda,igrao je sa formaciom 1-1-5-3,znaci ima samo jednog dc-a,de to ima bre)...znaci na kraju tekme imam 3 suta i 0 u okvir gola(moral igraca je dobar).molim da mi neko kaze sta da radim...
vec sam izradjen za grb od milana(koji devojka ne mos da mi prebaci a skupljala je tokene 7 8 meseci valda sta ja znam,zalili smo se nord i nista nam ne odgovara)i konto sam da prestanem da igram a ovo ce me jos vise udaljiti od top11 ako se nastavi jos koji dan jer nema smisla,nije da sam iskompleksiran nego nije u redu.hvala.
kontam sramota
e i samo mi nemojte reci da neam srece,jer ne mos biti da neam srece vec god ipo mozda i 2
Last edited by samarSTAJL; 03-13-2014 at 03:29 PM.