Ukucao sam kod,i da li treba negde da kliknem da iskoristim taj poklon sto sam dobio,ili automatski dodaje sam??
Ukucao sam kod,i da li treba negde da kliknem da iskoristim taj poklon sto sam dobio,ili automatski dodaje sam??
Samo da se zahvalim svima za ove kodove,kada god budem mogao i ja cu ih postaviti
Sada jedno pitanje,nije mi jasno sada sam u ligi 3 i bukvalno 90% mi je iz 4,cak i ima iz lige 5 xD
Jesam ja prelako osvojio ligu 2 ali opet sada je bas tesko,pa je li se desavalo nekome isto kao i meni?![]()
TE3735 Zelembac
zbog manjka klubova oni ubace klubove iz levela vise od tvog i to je to fale im klubovi pa moraju ubacivat![]()
Pozdrav ja sam nov clan i novi menadzer.Nivo 2 sam,prvi nivo zavrsio na 3. poziciji sa istim brojem bodova kao i drugoplasirani.A sada da vam kazem zasto sam dosao ovde.1.Veceras 21:35 svi udjite i pogledajte bice 1 ili 2 koda.Ne znam da li prenosi obe tekme SK ili jednu.2. Kodovi na poluvremenu i na kraju utakmicu su isti,da znate kada vam pise Kod nije ispravan,molimo unesite..
Pozdrav![]()