jel na cheat engineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jel na cheat engineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ok hvala ja sam tu napisao i pise mi neispravan kod
meni ne moze poslusao sam vase savete i nista, sta da radim kazite mi molim vas
Не знам које си кодове уносио.
Ако су они са Спорт клуба, ти кодови важе врло кратко време. Тако да је могуће да си закаснио.
Ако су они са сладоледа, ти кодови се могу искористити само једном. Па је могуће да си погрешно унео свој код. Провери још једном.
Ако мислиш на кодове овде са ове теме (са форума), ти кодови се пуштају за време утакмица на Спорт клубу, и важе врло кратко време (сат, два). А последњи кодови овде су написани пре скоро месец дана. Тако да си за њих дебело закаснио. Прати спорт клуб, сада када крену текме, и биће нових кодова. До тада можеш да укуцаваш кодове са "Мачо" сладоледа. Сваки код ти доноси по један плави коферчић, и један скил. Жив био!
hvala, gde je taj sport klub gde mogu naci te kodove,je li da napisem na google pa tu da nadjem ili kako ne razumem
"Спорт клуб" је телевизијски спортски канал (програм). На полувремену и/или крају утакмица из премијер лиге (прва лига Енглеске) и премијере (прва лига Шпаније) дају те кодове, које треба да укуцаш да би добио неко коферче, скил, паре, и у ретким случајевима токене.
Ако немаш "Спорт клуб", прати ову тему, и надај се да људи на време да окаче. Поздрав!
ok, hvala puno