Iskrena sucut za sve fanove Barce...Nisam pratio,al vidio jutros da je Bale kao na motoru prosao...
Iskrena sucut za sve fanove Barce...Nisam pratio,al vidio jutros da je Bale kao na motoru prosao...
Jučer je sve dobro prošlo za Polet. Dvije utakmice, dvije pobjede. Prva je bila u Ligi prvaka, u pitanju je bilo drugo misto u skupini.
Druga utakmica je bila protiv treće ekipe u Ligi. Nakon nje je Polet preuzeo treće misto.
Dovedeno je i zadnje pojačanje za ovu sezonu, za samo nekoliko tokena.
Protivnik je bio uopce ne los klub
Ali smo briljantnom igrom postigli visoku pobjedu od cak 6-0, nadam se da ovo znaci da smo uspjesno izasli iz krize
Nepotpuna ljestvica, posto ostali igraju kasnije poslijepodne
U kupu smo pobjedili 4-0, ali džaba kad nam se jedan od glavnih kreatora igre ozlijedio, iskoristio sam crvene, ostalo mi je 2, sa 6 dana sam smanjio na 5 i sad moram počet skupljat te crvene da makar 2 put to iskoristim. Ubrzo nas čeka derbi protiv našeg pratitelja u ligi i nadamo se pobjedi, ali za to moramo osposobit Ljubojevića... pošto nemam drugog MR-a, dao sam jedan token za jednog Srpskog igrača koji ima 3 zvjezdice i 28 godina, to je tek tako da ne igram sa krivim igračem na poziciji, bolje jedan ovakav da igra na toj poziciji nego neki koji ne. Platit ću ga ako nitko ne bida 2.5k dolara.
Liverpool F.C - prva sezona
Jebena situacija za Macvu
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Vala bas Sinisa,bice zeabano...
Opet...videcemo sledece sezone...