a njegov dl 3* i lagano sa 8 igrac utakmice,meni se desilo da napadac dobije 9 uz 3 zabijena gola i nije cak ni skill nije dobio
a njegov dl 3* i lagano sa 8 igrac utakmice,meni se desilo da napadac dobije 9 uz 3 zabijena gola i nije cak ni skill nije dobio
Narode, koliko vam prosecnu ocenu ima golman?
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Između 6 i 7 tprilike.
Nikada. Retke su mi bile osmice kod golmаna.
Last edited by Shadow; 04-25-2014 at 08:04 PM.
Prezadovoljan sam danasnjom pobjedom od 4-0 protiv veoma jakog protivnika, nisam bio aktivan i bas sam se lijepo iznenadio kad sam vidio kako sam prosao. No ovo mi je vec 3,4 put da mi se igrac ozlijedi i to tocno u 90 toj minuti, nemam pojma zasto bas tad i zasto svaki put kad nisam aktivan.
EDIT- upravo sam vidio da je glavni konkurent danas kiksao i izgubio mec i sad je razlika medju nama 7 bodova i ne samo to, uvjerljivom pobjedom danas smo ih prestigli i u gol razlici.
Sutra se igra Slavonski derbi protiv 5. na ljestvici, veoma dobre ekipe, igramo u gostima i bice jako tesko..u ponedjeljak igramo sa nasim najvecim konkurentom i do tad moramo marljivo skupljati bodove da razlika bude sto veca.
do kad ce ovaj nordeus nastimavat ovaj sistem ovaj je slab puno od mene trebao sam dobit ovog 6:0 a igrali remi samo treba ih tuzit xd trebo sam da budem 1 a ne ovako ali ostali smo 2 na tabeli umjesto da smo pobjedili
statistike kazu posjed lopte 64:36 trebala je bit golijada a ne ovako
evo kolko je ovaj slab to je trebala bit pobjeda moja tog lika sam bio dobio 6:0 u gostima e nordeus dokle cete vise ovako promjenite server kupite bolji server
sad ljestvica nakon 18 kola 2 smo a trebali smo zabit 6 golova i bit 1 jer je izgubio satun a i vicchio je igro remi