Results 1 to 10 of 953
Like Tree2354Likes

Thread: Sezona 52. - 06.April - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Kako bih voleo da vas dobijemo u derbiju i da poslednje kolo izgubite od Vojvodine i Partizan šampion...ahahahahahahaha

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by NTNK View Post
    Kako bih voleo da vas dobijemo u derbiju i da poslednje kolo izgubite od Vojvodine i Partizan šampion...ahahahahahahaha
    Haaaaaaaaa
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

Apprentice Ivan Jordovic's Avatar
    Aaaa šta je bilo kad si se probudio NTNK?Ma salim se,svi navijamo za svoje klubove samo što je Zvezda najbliža tituli.Ne diraj našeg Bajka mačku!

Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Quote Originally Posted by Ivan Jordovic View Post
    Aaaa šta je bilo kad si se probudio NTNK?Ma salim se,svi navijamo za svoje klubove samo što je Zvezda najbliža tituli.Ne diraj našeg Bajka mačku!
    Znas sta,ja sam sa kolegom dan pred utakmicu Napredak - Partizan rekao da cemo izgubiti i da ce Partizan dobiti u derbiju...titula ide Zvezdi i to je to...mora neka kompenzacija da bude...

A onda je ovde pocelo prozivanje i kako biste se smorili da vas dobijemo u derbiju i da izgubite od Vojvodine...i jaoooooooj...
    Ponovo bi pricali o Bariju...hahahahahaha

Apprentice Ivan Jordovic's Avatar
    Znas sta,ja sam sa kolegom dan pred utakmicu Napredak - Partizan rekao da cemo izgubiti i da ce Partizan dobiti u derbiju...titula ide Zvezdi i to je to...mora neka kompenzacija da bude...

A onda je ovde pocelo prozivanje i kako biste se smorili da vas dobijemo u derbiju i da izgubite od Vojvodine...i jaoooooooj...
    Ponovo bi pricali o Bariju...hahahahahaha
    Opet bi bilo "Tokio i Bari grobarima srecu kvari".