Results 1 to 10 of 953
Like Tree2354Likes

Thread: Sezona 52. - 06.April - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by Macva FC View Post
    Danas gledam mec Aco, sigurno :-)
    Ok, to me veseli

Malo me muce neke stvari pred najvaznije utakmice sezone

Moj DL stalno dobija 6 tice, moglo bi to i bolje..no ajde,nisam primijetio da radi neke kikseve, ovaj DMC je tek danas dobio dobru ocjenu, do sada sve 5ice i 6ice, no ni za njega nisam primijetio da je nesto kiksao, ajde to jos moze proci.

No moji MC su blaga katastrofa, skupa su dali tek 12 golova s tim da vec neko vrijeme ni jedan ni drugi ne mogu da se sastanu sa golom, plus sto jos ovaj Milicevic skuplja lose ocjene, i stalno dobija kartone. Sto je najgore, Males koji mi je u rezervi (imao je crveni pa sam ga tamo stavio, danas mu isteklo) ima nesto bolje ocjene no ni on ne briljira, ima samo dva gola, dakle 3 MC-a imaju jadnih 14 golova a nisu se iskazali ni u asistencijama. Sto se sezona blizi kraju, oni igraju sve losije i losije, vec sezonama ne mogu da nadjem nekog odlicnog MC-a koji ce pokrenuti momcad kad krene lose, sto je jako vazno, da nam nema napadaca Pesica i AMR/MR Cerana, ne bi nam se dobro pisalo.

Ni napadaci osim spomenutog Pesica bas ne briljiraju, ok Djukanovic je stari lisac, nasa legenda, no bio je dugo ozljedjen pa nema vise golova na kontu, no Krnolejac je skaut, igra dosta a dao je samo 8 golova, no izvlace ga asistencije a inace stalno promasuje 100 postotne prilike.

A i kartoni su problem, ako netko danas od ovih dobije neki karton, nece ga biti u finalu ako se plasiramo.

Sezona 27, Level 27

Addicted Crni's Avatar
    Ja dok sam bio prvi na tabeli izgubim od poslednje ekipe. Ok, desi se kiks nekad, ovdje nekima i prečesto, ali stalno ovako, e pa nije ok.

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by Crni View Post
    Ja dok sam bio prvi na tabeli izgubim od poslednje ekipe. Ok, desi se kiks nekad, ovdje nekima i prečesto, ali stalno ovako, e pa nije ok.

Jbg...
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

Addicted Crni's Avatar
    Ma da. Prije toga neka pobjeda jedva, a prije nje 2 poraza. U LŠ ispadnem od prilično slabije ekipe, sve ekipe koje su ostale su slabije od moje.