Aaaaaaaaaa... '88...idemooo...izvestaj kad dodjem kuci...![]()
Aaaaaaaaaa... '88...idemooo...izvestaj kad dodjem kuci...![]()
Hahahahah...sta da mu radimo...![]()
Milane ebes mi sve ako si ti normalan
Bas sam se ismijao sad, pita me jedan decko treba li ti sutra podrska, reko dodji ako mozes, a kaze on mozda nece stici ali nema frke, vidi ovu formaciju![]()
![]()
Liga Sampiona 1/2 - 1.utakmica
U ranim jutarnjim casovima navijaci NTNK Uniteda su se okupili ispred juzne tribine NTNK United stadiona i uz pesmu autobusima krenuli put Lajkovca...
Stadion na Lajkovackom brdu
NTNK United se mucio skoro celu utakmicu da se navikne na ovaj teren
Redjale su se sanse iz minuta u minut,ali sve uzalud lopta bezi pored stative...
NTNK United predvodjen brojnim navijacima sa prostora Ex-YU kojima se ovim putem zahvaljujemo na podrsci u vaznim utakmicama...
A onda i taj kobni '88 minut...
Na belu tacku loptu stavlja Sasa Ilic...
https://www.youtube.com/watch?v=8liFubnUiAc
Slavlje na tribini pracena bakljadom uvelicalo je vaznu pobedu u gostima pred revans koji se igra za 2 dana u Beogradu...
To je ofanzivna sa napadom preko krila...![]()
I eto.. jos jedan menadzerski dan je prosao. Sta reci, Mejasic, kao sto rekoh, slomljena noga..nece ga biti 17 dana, poslije na treningu Vrsaljko ozljeda na tri dana, plus jedan DC zabrana zbog kartona.
To je rezultiralo da moramo igrati u ilegalnoj formaciji. Tocnije, rezultiralo je jos jednim minusom.
Navijaci su pomalo nervozni i ljuti, vecinom sam kriv ja, menadzer, ali s obzirom da smo tek dosli, nadamo se boljim sezonama u buducnosti.
Izgleda da moram biti na svakoj tekmi, jer eto ovu sam prespavao i izgubio protiv slabijeg protivnika.
Sad smo u problemima, prijeti nam cak i mogucnost da slijedecu sezonu ne igramo u ligi prvaka.
Zaredale su sad vec tri utakmice sa ne zadovoljavajucim rezultatima, ali nadamo se tom cetvrtom mjestu koji nam sad bjezi cak cetiri boda.
Ohrabrujuce je jedino sto je Martinovic u svojoj debitantskoj utakmici za ovaj klub zabio gol.
C'MON BLUES!
NK Kosavin
I zahvala Milanu na podrsci![]()
NK Kosavin
Momci, vidim da derete sve redom.Samo tako nastavite
Crvena Zvezdaaaaa, sampionnnnnn
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО