Uuuuu...tezak udarac matori...jos 5 utakmica imas u LS,opusti se...bice bolje...glavu gore...
Uuuuu...tezak udarac matori...jos 5 utakmica imas u LS,opusti se...bice bolje...glavu gore...
Hahahahaha...eto vidis Crni...
Sve ti j****, dobije me lik 6Q slabiji
NK Kosavin
tesko izborena pobjeda u 1 kolu lige i vec prvi igrac sa 2 zuta kartona rybicki je prvo dobio za 1 penal zuti karton koji naravno domaci nisu zabili obranio moj golman a drugi opet za penal koji nije sviran sva sreca dobro je proslo prva 3 boda su tu pobjedili smo u gostima jednog iz Tajlanda 1:2 i dobro je pocelo za sad kasnije igramo ligu sampiona takodjer 1 kolo doma pred nasim navijacima i 21:45 protiv dogos fc
statistike utakmice posjed lopte 41:59 ucinak 33:33 malo nas je stiso na kraju zbog crvenog ali nema veze 3 boda su tu
ljestvica 1 kolo kasnije se igraju jos ostale utakmice
Inace, iako sam trenutno najjaci u ligi, najvise se i bojim takvih liga..iz iskustva naravno, prije ove dvije sezone igrao sam u jednoj ligi gdje sam bio najjaci i tu sam kiksao i bio jedva 4ti, tako da moram veoma oprezno pristupiti ovoj ligi.
Takodjer zadnje dvije sezone sam i u ligi i u ligi prvaka te kupu davao maximalne bonuse za pobjede, svaku tekmu sam skoro bio u minusu no to sam nadomjestao prvim mjestima u ligi i prosle sezone u ligi prvaka, te nekim prodajama igraca. Sad to nece moci biti slucaj, necu igrati sa bonusima jer sam se vraski istrosio ove sezone i kad dovedem jos jednog igraca, padam ispod 100 Mil..i ne mogu davati nikako bonuse, jedino u vaznijim utakmicama, tako da mi je i to minus.
Takodjer od sutra me nema 3 dana, nadam se da tu nece biti nepredvidjenih kikseva iako sam zamolio cak dvojicu menadjera da mi pomognu u vodjenju tima, da se ne dogode neke povrede, kartoni itd..tako da me nema sljedecih par dana ovdje.
Nemojte se zabrinuti haha
Last edited by Aleksandar Ilok; 05-06-2014 at 01:40 PM.
Nek' se gone u ...
Bitno je da si nas blagovremeno obavijestio o izostanku,tako da ti pišemo opravdane i ne brinemo se! Samo nemoj da ti prijeđe u naviku! B-)
Послато са C1905 уз помоћ Тапатока
Liga mi izgleda nezgodno uz mene jos petoro su bas jaki ostali su vise nego slabi,imam jednog ili dvoje koji su visi nivo.
Na polovini sezone cu videti ako nemam sanse za barem cetvrto mesto tankova cu sezonu.
Liga sampiona jedan klub iz viseg nivoa ako sve bude kako treba prolazim.
Kup prvo kolo iza nas u drugom dosta jak protivnik sve je moguce.
Bice ovo dosta teska sezona.