Ako ima neko danas bitno utskmicu neka mi baci poruku 2 min pre pocetka pa da navijam.Jedino tako bih mozda mogao da navijam
Idemo Mačvaaaaaaa
Ako ima neko danas bitno utskmicu neka mi baci poruku 2 min pre pocetka pa da navijam.Jedino tako bih mozda mogao da navijam
Idemo Mačvaaaaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
A danas treba izboriti mjesto za LS,cestitke svima na trofeji...
Last edited by Zinaid Klicic; 05-31-2014 at 08:01 AM.
Neki dan sam rekao ko je slabih zivaca i ima srcanih mana da ne igra ovo...E pa ja sam sinoc bio na rubu da izgubim razum u finali LS.Odigrao sam mnogo zanimljivih i teskih utakmica,al ovo je bas za anale,za historiju,jedna od najboljih tekmi ikad...
Nije dobro krenulo,gubili smo 2-0,ali se vracamo i mijenjamo formaciju 4-2-3-1 na 4-3-1-2,i kad se vidjelo da nemamo sta cekati ubacujemo umjesto AMC-a i trecu spicu,i upravo oni donose izjednacenje...Stiskali smo u produzetci al nije htjelo u gol,a na penali moj golman je bio fantastican,2 odbranjena penala i zasaluzeno MVP...
6 titula LS je tu...Hvala Crnom na podrsci-uvijek je tu kad je najpotrebnije na ovom 'svemirskom' serveru...
Bravo Harise Ako sledece sezone budemo u istoj ligi,nemoj me unakaziti
I osigurana LS za slj.sezonu,sve po planu...hvala Macva.I jos samo da Ivan hoce nocas uzeti naslov-bilo bi mi mnogo drago-idemo drug...
Nakon dosta nervoznog prvog poluvremena i samo jednog pogotka, slijedi prava golijada u drugom poluvremenu i ovom pobjedom smo osigurali 3 naslov u ligi za redom i najbolju sezonu u povijesti ovog kluba. U drugom poluvremenu smo dali priliku nekim igracima kojima je vjerovatno ovo bila posljednja utakmica u nasemu klubu, pogotovo se to odnosi na legendu naseg kluba, napadaca Djukanovica koji je i u ovom susretu zabio pogodak sto nas posebno veseli.
Kasnije ce biti detaljniji izvjestaj tj rezime ove sezone