Bravo Acoooo, steta samo sto si primio gol i sto ti onaj omasi penal
Crvena Zvezda šampionnnnn
Bravo Acoooo, steta samo sto si primio gol i sto ti onaj omasi penal
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Aca pise sada referat i sklapa slike...
Idemo bre! Lagana pobeda u derbiju lige 4:1.Ramos (najbolji igrac ekipe) se povredio na 5 dana,ogroman hendikep.Trojica igraca povredjeno od toga dvojica su vrlo,vrlo bitni u timu.Ali dobro sta je tu je,smanjen zaostatak.
Tabela.I gore imate poziv da dodjete sutra i navijate da ostanem prvi na tabeli u ligi sampiona i ako bi mi po mojim procenama bio laksi protivnik ako bih bio drugi,ali nadam se da cu uz vasu pomoc i najjace pobedjivati.Zahvalnica Sinisi,Aleksandru,Milanu i Jerkovu (ne znam da li ga ima na forumu).
Sramote,zamalo i ja da se pridrzžim kanalu ...pobeda na mišiće u 88 minutu,bukvalno zadnjem napadu..i opet me krene tek kad izbacim jedne od najboljih igrača a ubacim ove od 3 zvezde...izgleda je bolje imati igrače od 3 nego od 6 zvezdica...
Ipak dobro smo prošli..kako tako dobili smo zadržali prvo mesto na tabeli i dalje 2 boda prednosti..
https://www.facebook.com/SukkyC?ref=tn_tnmn evo vidim da je neko tražio link od profila,evo ga(valjda),dodajte me na ovaj,pa ću ja vas da dodam sa lažnog...muka mi da se logujem na ovaj drugi sada.
Batice sto ne pricas da sutra igras derbi? Sutra svi na stadion NTNK :-))))
Ajde Aco, cekamo tvoj izvestaj sa kup utakmice :-)