Aco brate ćale si keve mi fazon ,svaka čast tebra...ja bih 2x umro dok bih ovo napisao
Svaka cast Aco.A moj jedan izvestaj na brzaka pa odoh u krevet.Igrala se utakmica u 21:05 zbog obaveza nisam stigao ranije da pisem.Pobeda se ocekivala doslo je sto bi kladionicari rekli iz 2 u 1.Konacan rezultat 3:1.Pobeda je tu hvala navijacima.Zaostatak smanjen na 1 bod !
Tabela - drzimo se i dalje,mislim da cemo dobiti i ovu trku
SRBIJO MNOGE SI BITKE DOBILA I OVU CES.SLAVA SVIMA KOJI SU POGINULI U OVIM POPLAVAMA.
PRVENSTVO 12. KOLO
Pobjeda, ali gorka. Dva najbolja igraca ozljedjena.
TABLICA
Prvi se vec dosta udaljio, nazalost.
Sutra ocekujemo dobru utakmicu u osmini LP, a po statistikama bi' mi trebali proci dalje.
NK Kosavin
Pa ljudi sta je reci, jos jedan povrijedjen igrac. Vodim 0:3 i u 83. i 85. primim gol nakon povrede .. Tek sam poceo igrati TE, a uzasno se pocinjem nervirati :/ Šesta utakmica za redom u kojoj se neko od mojih igraca povrijedio
Narode, primetio sam da su nam poceli opasno igraci da nam se povredju u zadnjih par dana.Meni se danas dvojca povredila, izgleda da im treba loveeee :-)
Ne daj se Srbijo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
I meni se dvojica danas ozljedila u prvenstvu, no imao sam da ih oporavim, sreca u kupu nitko se nije ozlijedio
A nije taj Nordeus proziran, ma uopce..
NK Kosavin
Evo par slika s fejsa..
Da vam digne raspolozenje, inace ovo su komentari na objavu Izdrzi Srbija, Bosna, Hrvatska!
NK Kosavin