Sto se tice pojacanja,sa TL nista-od Ivana doveli 4 igraca(hvala drug);a prodalo se dosta...Potroseno na njih cetvoricu 409 MIL i 38 T-na,a zaradjeno 1.27 BIL,i da izdvojimo neki turcin mi za Ronalda iskrcao 12 T-na i 163 MIL.
T-na imamo,para 1,94 BIL(za izgraditi jos poslj.stadion).A tim sad izgleda ovako
Ako sam danas imao peh sutra se nadam da ce ponovo biti botica,pojacati krila,mozda bekove i jednog spicu i to je to...
Ocekivanja-odigrati sto vise prijateljskih,salim se...vidjeli ste s kakvim je timom Ivan tankao sezonu pa se nema tu sta nadati sto se tice lige,a u kupu i LS sve izjednaceni timovi pa cemo nekako da drndamo-sto bi Crni rekao...
Crni,druze da si bar koji nivo vise da ti namjestamo ovako igrace,al polako stici ces ti nas...
A oni moji "invalidi" od golmana su rasprodati,a ovaj Casillas-na pregovori.Proslu sezonu se ni jedan nije odlijepio od 5-ce,a danas prijateljska i hop 8 ocjena,..bem ti igraca.
Desilo se i meni X puta da ne vidim igrače, iako tim s mog servera i nivoa ima te igrače. Zašto ne znam stvarno.
Tim je kompletiran i spreman za novu sezonu. Pošto dugo nisam igrao trebalo je vremena oporaviti tim, ali mislim da sam uspeo. Srećno svima!
Tim:
Sto ne volim kad me krene ovako
Nakon toga opet isti lik proba na kvarno
KUP 1.utakmica
Razgibavanjeeeeee....
Sjajan debi Garsije i Kovaca...
Petar Pan,Vitez Koja i Sundjer Bob nastavljaju da pruzaju dobre partije...
Povreda novajlije Zidana...
Murinjo evo kod Bojana možeš videti bot igrače Greedy AC i Rutty F.C.