Results 1 to 10 of 1399
Like Tree3209Likes

Thread: Sezona 53. - 04.Maj - Kako Vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie Stefan Đurić's Avatar
    Cao drugari. Zanima me vezano za pregovore 11 sam level u transverima mogu da ih kupim. Ali od mojih prijatelja ne mogu i ne mogu da prodam moje igrace u pregovorima, mogu samo da ih stavim na transver listu. Inace sam nov na forumu i ako moze pomoc pozz

Apprentice Volf's Avatar
    Quote Originally Posted by Stefan Đurić View Post
    Cao drugari. Zanima me vezano za pregovore 11 sam level u transverima mogu da ih kupim. Ali od mojih prijatelja ne mogu i ne mogu da prodam moje igrace u pregovorima, mogu samo da ih stavim na transver listu. Inace sam nov na forumu i ako moze pomoc pozz
    Ne mozes ti svoga igraca staviti u 'Ponude' .. ako ti netko ponudi određenu svotu za tvog igraca ta ponuda ce ti doci i ti ces imati vremena da odlucis oces li prihvatiti ili ne. Ti ne mozes kupovati od svakoga igrace, mozes samo od onih koji su zajedno s tobom na serveru.
    NK Kosavin

Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Quote Originally Posted by Stefan Đurić View Post
    Stefane,tvoje igrace ce neko drugi videti u pregovorima kad im bude falio 1 skil do scouta...