Quote Originally Posted by Crni View Post
Mislio sam da ne komentarišem ovu moju sezonu, ali moraću malo. Prethodne su bile haos,a ova je generalno najlošija. U kupu ispao u pretkolu, naravno od lošije ekipe. U LŠ ispao u 1/8, takođe od slabije ekipe, praćenje i navijanje je suvišno i komentarisati. I konačno u ligi zbog koje nisam htio odustati isti scenario već četvrtu sezonu za redom, ja gubim poslednje 2-3 utakmice nema veze kakvi su mi protivnici i sve ode do ... Sad na kraju gubim od ekipa koje sam dobijao 4:0, a do bodova jedva dođem protiv ekipa koja su slabije 10-15 Q.
Tako da je vrlo izvjesno da će ovo biti i jedna od poslednjih sezona uopšte.
Inače, čestitke svima vama koji ste osvojili trofeje, a vidim vala da vas ima dosta.
P.S. Nekad sam i ja tu bio, ali jbg...
vidi,dodje vreme kad ti jednostavno dodje lose vrijeme,a ponekad kad postizes odlicne rezultate...ti si 11 nivo,sto je odlicno,uostalom ovo je samo igrica,a svi mi koji smo ovde smo se da tako kazem ,,napalili,, na nju ......dodje vreme kad jednostavno zelis da odustanes (vjeruj imeni se desavalo,kao i svima ovde) ali ipak nesto te vuce da ostanes......ima nerealnih utakmica,ali pogledaj i pravi fudbal,i tu ima mnogo neocekivanog ....samo da kazem: nadam se da ces ostiti sa nama...