Da li je moguce gledati vise utakmica u isto vreme , konkretno hteo bih da gleam celu svoju ligu meceve, na primer
Sem da klikcem ko lud po ligi
Hvala
Da li je moguce gledati vise utakmica u isto vreme , konkretno hteo bih da gleam celu svoju ligu meceve, na primer
Sem da klikcem ko lud po ligi
Hvala
Last edited by Sasa Glisic; 05-30-2014 at 08:40 PM.
da li mislis da vidis svoje prethodne utakmice ove sezone? ili sta?
FC Real United
Mislio sam na live prenos, probao sam vise tabova ali me server drzi aktivnim samo na jednom
Na primer konkretno (glupo ali pitam ipak): Bio sam drugi u ligi i zelim da navijam protiv prvog koji mi bezi 2 boda , ali moj mec pocinje u vreme dok njegov traje. Ja bih da navijam protiv njega i za sebe , ali bez obzira na navijanje kako da gledam u isto vreme i njega i sebe
Last edited by Sasa Glisic; 06-01-2014 at 09:31 PM.
Ja sam jučer to uspio. znači sve su utakmice u ligi počimale minutu za minutom i ja sam htio navijati protiv jačih. I uglavnom ti možeš normalno gledati tuđu utakmicu, a od svoje utakmice vidiš minutu, ko igra i onu crtu koja se miče, ali ne možeš vidjeti tekst (ne možeš vidjeti šta se događa). to od svoje utakmice vidiš gore di ti inače piše tvoje ime, razina, sljedeća utakmica i te stvari. nadam se da si me skužio!