Meni nekako sranje,mada ću vjerovatno da kupim
Pozdrav svim članovima!
Kao što je moj drug Zinaid najavio evo nas ponovo..i to potpuno neočekivano sa istim timom
Evo šta je ostalo od slavnog DT-a posle punih pet sezona neigranja..samo ime i trofeji..neverovatno je i da tim još uvek postoji
Renoviranje tima je već počelo..ove sezone je plan da se napravi jaka prva postava kako bismo jurili plasman u LŠ..za dalje videćemo!
Shadow, mislim da je obrnuto. Ja sam baš blokirao aplikaciju kako mi ne bi stizali zahtevi ali imam druga koji je par dana posle mene prestao da ulazi u igricu ali nije blokirao aplikaciju. Juče je takođe ušao u igricu i tim mu je izbrisan.

e ovo je jos gore u mojoj ligi nerealno

To si mi danasnji rezultati, iz kupa smo ispali sto se i ocekivalo a liga je posebna prica :-))))
Ovde se vidi sve, reci su suvisne
I ovo mu je prvi osvojeni bod
I sta reci posle ovoga, sve je izgubilo smisao.Polako ali sigurno se povlacimo, osvojili smo sve trofeje , tako da i nemam vise neke prevelike zelje za igrom a i oni se trude da nas oteraju :-) Momci moji, zivi bili i trofeje osvajali.Pozzz
Idemo Mačvaaaaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
Dobrodošao Švajc iskreno drago mi je da si se vratio
Onda ne znam stvarno u čemu je caka.
Last edited by Shadow; 06-06-2014 at 09:14 PM.

jebate kup vodim zabim u 10 min za 1:0 i odmah u 11 min 1:1 sramota sta rade u kupu i onda u 2 djelu opet zabijem u 62 min za 2:1 i opet primam gol u 65 min ma idi bre lepo u krasnu stvar zavrsi ovako 2:2 a puno bolji sam bio ovaj put od njega i ispadnemo ukupno 4:5 za njega ma nek ide sve lepo negdje
statistike 55:45 ucinak 40:25