Results 1 to 10 of 1154
Like Tree2174Likes

Thread: Sezona 54 - 1.Jun - Kako Vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Sretene,znam da je sistem uradjen veoma lose...i ja pizdim zbog toga svake sezone,uvek glavni kandidati za osvajanje KUPA sastanu se pre top16 i jedan mora da napusti takmicenje...bas bzvz...

Apprentice
    Quote Originally Posted by NTNK View Post
    Sretene,znam da je sistem uradjen veoma lose...i ja pizdim zbog toga svake sezone,uvek glavni kandidati za osvajanje KUPA sastanu se pre top16 i jedan mora da napusti takmicenje...bas bzvz...
    Nije do toga,ovo je rezultat svih sezona do sad koje su zajebavali i zajebavali,kup je samo prelio casu...
    Od pocetka ove sezone je pocelo zajebavanje samo takvo... Prvo video si kakva nam je liga,a kakve su ostale,liga sampiona u grupi druga i treca ekipa po jacini,pa onda u dva meca moji jednom dobijaju crveni u 19 min,sledeci put dobijaju u 18om...
    Onda dobijamo ovakav zreb u kupu,prvi mec protivnik dobija u 1.min crveni karton moji jednu jedinu sansu ne stvore do 89og minuta,u medjuvremenu je dobio jos jedan crveni i pobedio 0-1,jeste jaci,ali sa igracem,pa sa 2 igraca manje O.o
    Utakmice gde sam ispadao u kupu u 1/4 i 1/2 od ekipa sa 4-5* a moji 8* necu ni da spominjem,eventualno kad je covek u 1/8 ls pustio drugu postavu jer je kapirao da nema sta da trazi i ladno me izbacio sa rezervama....
    Tu nije ni do randoma,to je ocigledna namera,jer se to desava uglavnom samo meni,posto im nikad nisam precutao na gluposti koje se desavaju u igrici... Uostalom blok na supportu je dovoljan pokazatelj da istina ume da smeta ako nema odgovora na nju,nek uzivaju bolesnici,zato sve vise ljudi iz najvisih liga odustaje...