Sretene,znam da je sistem uradjen veoma lose...i ja pizdim zbog toga svake sezone,uvek glavni kandidati za osvajanje KUPA sastanu se pre top16 i jedan mora da napusti takmicenje...bas bzvz...
Sretene,znam da je sistem uradjen veoma lose...i ja pizdim zbog toga svake sezone,uvek glavni kandidati za osvajanje KUPA sastanu se pre top16 i jedan mora da napusti takmicenje...bas bzvz...
Nije do toga,ovo je rezultat svih sezona do sad koje su zajebavali i zajebavali,kup je samo prelio casu...
Od pocetka ove sezone je pocelo zajebavanje samo takvo... Prvo video si kakva nam je liga,a kakve su ostale,liga sampiona u grupi druga i treca ekipa po jacini,pa onda u dva meca moji jednom dobijaju crveni u 19 min,sledeci put dobijaju u 18om...
Onda dobijamo ovakav zreb u kupu,prvi mec protivnik dobija u 1.min crveni karton moji jednu jedinu sansu ne stvore do 89og minuta,u medjuvremenu je dobio jos jedan crveni i pobedio 0-1,jeste jaci,ali sa igracem,pa sa 2 igraca manje O.o
Utakmice gde sam ispadao u kupu u 1/4 i 1/2 od ekipa sa 4-5* a moji 8* necu ni da spominjem,eventualno kad je covek u 1/8 ls pustio drugu postavu jer je kapirao da nema sta da trazi i ladno me izbacio sa rezervama....
Tu nije ni do randoma,to je ocigledna namera,jer se to desava uglavnom samo meni,posto im nikad nisam precutao na gluposti koje se desavaju u igrici... Uostalom blok na supportu je dovoljan pokazatelj da istina ume da smeta ako nema odgovora na nju,nek uzivaju bolesnici,zato sve vise ljudi iz najvisih liga odustaje...