1199Likes
-
Apprentice
Bem im mamu onu musavu najgoru...evo prvi put da ih ja psujem,izvinjavam se moderatorima unapred.
Da l' su bre oni normalni,od kako je počela sezona imao sam 50-ak crvenih koferčića,i sve povreda za povredom bre,dao sam preko 60 do sada za oporavak igrača,i u najvažnijem meču oni me unište,dokle bre više?

Evo vidite,bukvalno sam ga sabio sa formacijom sa 3 napadača,mrdnuo nije,5 kolosalnih šansi sam imao do 30 minuta,vodio 1:0,u 31 mi povrijedi jednog igrača i moram da ostanem sa 2 napadača pošto ih ukupno imam 3 u timu...ali šta je bitno,da od 31 do početka drugog poluvremena nije htjelo da mi izvrši izmenu,i to je on iskoristio i zabio mi gol,smanjio na 2:1...ipak i tako sa igračem manje u 43. minutu zabijamo za 3:1 i ostavljamo sve otvoreno u nastavku utakmice. Ubacujemo AMC-a umjesto napadača i prelazimo na 3u-1-2s-2u-2 opet ekstra-ofanzivno i opet imamo dominaciju,ali šta ćeš mutav je ovaj random,u 56 mi se i ubačeni amc povređuje i nemam više koga da ubacim u napadu,dajemo gol u tom 56 minutu,ovoga puta izmena ulazi malo ranije,samo 7 minuta joj je trebalo i od 63. igramo sa 2 dmca ali idemo presing po cijelom terenu,i tada,sa takvom formacijom ga razbijamo,mali lopta neće pa neće...i završava 4:1 on ide dalje zahvaljujući golu u goste koji je postigao dok je igrao sa igračem više...ovo je i meni nauk da uvijek imam punu klupu,makar bili igrači sa 1 zvezdicom...da sam imao još jednog st-a ili amc-a kunem se da bih mu uvalio još 2 komada samo tako....ovako ostaje žal...