Results 1 to 10 of 620
Like Tree1199Likes

Thread: Sezona 55 - 29.Jun - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Dreamer
    jbt vise igra i sve u vrazji drek opet smo izgubili u ligi sampiona dokle vise u nordeusu misle nastimat utakmice treba sve to otkaze djelit sramota 2 puta se vracam i na kraju 2:4 izgubim moze ih bit sram definitvno cu odustat zbog ovakvih igara i gluposti koje rade sranje je sve u igri ja se ispricavam na ovakvim izrazima ali to je tako

statistike

evo tabela jadnici unistavaju igru bez ijednog boda sve zbog nordeusovih gluposti

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by flydragon View Post
    jbt vise igra i sve u vrazji drek opet smo izgubili u ligi sampiona dokle vise u nordeusu misle nastimat utakmice treba sve to otkaze djelit sramota 2 puta se vracam i na kraju 2:4 izgubim moze ih bit sram definitvno cu odustat zbog ovakvih igara i gluposti koje rade sranje je sve u igri ja se ispricavam na ovakvim izrazima ali to je tako

statistike

evo tabela jadnici unistavaju igru bez ijednog boda sve zbog nordeusovih gluposti

Ti koju god izgubis opalis po Nordeusu
    Mozda i imas razloga, no daj stavi sastave, taktike, da vidimo malo..koliko ja vidim ovaj je imao nesto veci posjed od tebe, bilo bi zanimljivo vidjeti kako si igrao, koje su vam jacine sastava itd..
    Sezona 27, Level 27