Results 1 to 10 of 375
Like Tree681Likes

Thread: Sezona 58 - 21.Septembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Apprentice Vedran Staklenac's Avatar

OVO MI IZBACUJE NEMOGU NI LAJKAT NI KOMENTIRAT...MOZE LI MI NEKO OBJASNITI ZASTO

VIP
    Quote Originally Posted by Vedran Staklenac View Post

OVO MI IZBACUJE NEMOGU NI LAJKAT NI KOMENTIRAT...MOZE LI MI NEKO OBJASNITI ZASTO
    Možda moraš da potvrdiš kroz e-mail link...

VIP
    FK Partizan - Dan 8 - Liga

Au, kakav preokret!!! Gostovanje u Španiji ekipi GBS FC, od očaja do sjaja. Španska ekipa je igrala u asimetričnoj 4-3-3 formaciji, a mi smo počeli utakmicu u standardnoj 4-2-2W-2 Hex formaciji, na kontre sa idejom da fokus napada ide po levom krilu gde smo imali 2 na 1. Ali stvari nisu išle po planu... Prvo primamo gol sa LM pozicije u 19. minutu šutem iz daljine. U 31. minutu se povređuje nihov LCM, a već u sledećem minutu njihov RCM povećava na 2-0 šutem iz daljine. U drugom poluvremenu krećemo na sve ili ništa. Umesto veznjaka koji je dobio žuti karton ubacujemo drugog, a umesto levog beka ubacujemo trećeg napadača, pomerajući klasičnog desnog beka u sredinu odbrane, van pozicije. Pre nego što je igra prihvatila izmene, protivnik pravi penal, koji nepogrešivo realizuje igrač utakmice, štoper Öztürk. Pošto je ostao samo sa 2 vezna krećemo sa presingom po celom terenu i napadima po bokovima. Tri minuta kasnije zamena Opah izjednačuje na 2-2, da bi u 55. minutu kombinacija rezervista bila krunisana i trećim golom za Crno-bele. Konačan rezultat postavljen je posle kornera u 82. minutu - 4-2 za 5. mesto u ligi.
    Sezona 58 - 21.Septembar - Kako vam ide?-1.jpg
    Sezona 58 - 21.Septembar - Kako vam ide?-2.jpg
    Sezona 58 - 21.Septembar - Kako vam ide?-3.jpg
    Sezona 58 - 21.Septembar - Kako vam ide?-4.jpg