Originally Posted by NTNK A ja sam kao jedva usao,na misice...eee moj Sinisa...nisam ni sanjao da cu do finala dogurati...pa ti vidi... Ti si se spremao za to finale 2 sezone ako se ne varam...hahahahaha Nego sta 1 0 0
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Ajde mi sad reci da je meni bilo lakse nego tebi u 1/2 ?
Originally Posted by NTNK Ajde mi sad reci da je meni bilo lakse nego tebi u 1/2 ? haaaaaaaaaaqq 1 0 0
Ma caoooooooo...
Originally Posted by NTNK Ma caoooooooo... ma pali brate, narodnjaci su zakon :-) 1 0 0
Zahvaljujuci Macva FC-u kojem se ponovo zahvaljujem, A.C Milan sezonu nastavlja sa novim grbom i garniturom dresova... Jedini problem je takozvani problem osnovnih boja te samo jednu garnituru mogu koristiti, a drugu ne... Jos jednom hvala Sinisa!
Originally Posted by Cmex Zahvaljujuci Macva FC-u kojem se ponovo zahvaljujem, A.C Milan sezonu nastavlja sa novim grbom i garniturom dresova... Jedini problem je takozvani problem osnovnih boja te samo jednu garnituru mogu koristiti, a drugu ne... Jos jednom hvala Sinisa! nadji neki drugi koji odgovara i sutra ti saljem :-) 1 0 0
Originally Posted by Macva FC nadji neki drugi koji odgovara i sutra ti saljem :-) 1 0 0 Hvala bacicu ti na pm... Tj na facebook...
Originally Posted by Cmex Hvala bacicu ti na pm... Tj na facebook... ok 1 0 0
Originally Posted by Cmex Zahvaljujuci Macva FC-u kojem se ponovo zahvaljujem, A.C Milan sezonu nastavlja sa novim grbom i garniturom dresova... Jedini problem je takozvani problem osnovnih boja te samo jednu garnituru mogu koristiti, a drugu ne... Jos jednom hvala Sinisa! poslao sam ti dres 1 0 0
Forum Rules