I ovaj ima jedno 40-50 asistencija po sezoni,ali ga jebu golovi
To je ta top eleven logika,da igrac koji je uskoro legenda bude kanta u odnosu na igrace od 1-6*
Pozdrav za ove sto odredjuju te parametre,uklapaju se u ime ovog napadaca
FK Partizan - Dan 5 - Liga šampiona
Samo što je počela utakmica, odmah je prozujalo na 5. minut i odmah crveni karton za mog desnog beka (u 3 prethodne sezone nije dobio ni žuti karton). Pomislim, kako me troluje odmah na početku kad mi treba pobeda kod kuće posle poraza u prvom kolu od tima koji je ubedljiv favorit za osvajanje LŠ. I bio sam u pravu, ali nije trolovalo mene, već protivnika, koji je btw bio prisutan (i nemoćan) . Prešaltali smo levog beka van pozicije, u centar odbrane, igrali presing po celom terenu i posle promene par igrača na poluvremenu, postigli jedini gol na utakmici. Novajlija Cantero je bio precizan posle dodavanja rezerviste Semeda. Na kraju smo mu povredili igrača koji se koliko toliko jedini nešto trudio u protivničkom timu...
Vratio sam ime tima s kojim sam poceo karijeru menadzera
Kod žene i dalje fino ide
Kup:
Nešto imam osećaj da će mi ovaj gol u gostima doći glave.
LŠ:
Morali su bolje ovde. Vrlo bitne bodove su ispustili.
Liga:
Izvanredna utakmica današnjeg pojačanja protiv protivnika koji je počeo prvenstvu vrlo dobro.
Ma to su najbolje povrede, bar ti nije žao 15 koferčića... Najgore su one od 3 dana...