FK Partizan - Dan 5 - Liga šampiona
Samo što je počela utakmica, odmah je prozujalo na 5. minut i odmah crveni karton za mog desnog beka (u 3 prethodne sezone nije dobio ni žuti karton). Pomislim, kako me troluje odmah na početku kad mi treba pobeda kod kuće posle poraza u prvom kolu od tima koji je ubedljiv favorit za osvajanje LŠ. I bio sam u pravu, ali nije trolovalo mene, već protivnika, koji je btw bio prisutan (i nemoćan). Prešaltali smo levog beka van pozicije, u centar odbrane, igrali presing po celom terenu i posle promene par igrača na poluvremenu, postigli jedini gol na utakmici. Novajlija Cantero je bio precizan posle dodavanja rezerviste Semeda. Na kraju smo mu povredili igrača koji se koliko toliko jedini nešto trudio u protivničkom timu...
![]()

746Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

. Prešaltali smo levog beka van pozicije, u centar odbrane, igrali presing po celom terenu i posle promene par igrača na poluvremenu, postigli jedini gol na utakmici. Novajlija Cantero je bio precizan posle dodavanja rezerviste Semeda. Na kraju smo mu povredili igrača koji se koliko toliko jedini nešto trudio u protivničkom timu...